Natuurlijke huidverzorgingsproducten Den Haag

Uw huid heeft het dagelijks zwaar te verduren. De verschillende invloeden van buitenaf hebben allemaal hun invloed op de levende huid. Natuurlijke huidverzorgingsproducten in Den Haag zijn rijk aan zuiver natuurlijke ingrediënten die goed zijn voor zowel uw huid als het milieu. Het regelmatig gebruiken van natuurlijke huidverzorgingsproducten verzorgt uw huid waardoor deze gezonder wordt en er jonger uitziet.

Synthetische of natuurlijke huidverzorgingsproducten in Den Haag?

Huidverzorgende producten zijn op synthetische of natuurlijke basis geproduceerd. Waar synthetische verzorgingsproducten voor het merendeel zijn samengesteld uit chemische ingrediënten, worden natuurlijke bestanddelen gebruikt bij het vervaardigen van natuurlijke huidverzorgingsproducten. Het gebruik van natuurlijke producten is een overweging die zowel voor- als nadelen heeft. Natuurlijke ingrediënten worden eerst getest om de werking te controleren. Sommige planten en bloemen kunnen irritaties veroorzaken. Veroorzaakt een ingrediënt geen huidirritatie? Dan kan deze veilig gebruikt worden in het product. Producenten als Rosel Heim en Weleda hebben gevarieerde productlijnen. Voor ieder huidtype is een geschikt natuurlijk huidverzorgingsproduct beschikbaar. Natuurlijke huidverzorgingsproducten in Den Haag van zowel Weleda als Rosel Heim zijn verkrijgbaar bij salon Haagsche Schoonheid.

Is natuurlijk ook écht natuurlijk?

Rosel Heim en Weleda zijn producenten van natuurlijke huidverzorgingsproducten in Den Haag. In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, worden voor de conservering van de producten geen bacteriële en fungicide bestanddelen gebruikt. Om onder meer schimmelvorming te vermijden worden alternatieve middelen en methoden, waaronder verhitting, toegepast. In tegenstelling tot synthetische verzorgingsproducten kan de kleur van de producten afwijken en verschillen, zonder dat er wordt ingeboet aan kwaliteit. Natuurlijke bestanddelen worden beter door uw huid geaccepteerd en veroorzaken doorgaans geen huidirritaties. Natuurlijke huidverzorgingsproducten in Den Haag zijn voedingsrijk en ondersteunen onder meer het natuurlijke herstelvermogen van uw huid. De producten gaan vroegtijdige veroudering tegen en zorgen dat uw huid optimaal kan blijven functioneren. Synthetische bestanddelen zorgen voor een versnelde uitdroging van de huid waardoor deze sneller verouderd. Het uitdrogen en verouderen is van invloed op de beschermende functie die uw huid heeft.

Waarom kiest u voor natuurlijke huidverzorgingsproducten in Den Haag?

Natuurlijke huidverzorgingsproducten verstoren het evenwicht van uw huid niet. Uw huid wordt optimaal gevoed en het natuurlijke evenwicht wordt hersteld. U kunt natuurlijke huidverzorgingsproducten in Den Haag om een aantal interessante redenen gebruiken:

  • Natuurlijke huidverzorgingsproducten zijn beter voor uw huid. Om optimaal te kunnen functioneren moet de huid kunnen ademen. Minerale oliën en/of aardolie vormen een laagje op de huid waardoor afvalstoffen niet goed afgevoerd kunnen worden. Natuurlijke huidverzorgingsproducten zijn verzorgend en stellen uw huid in staat haar normale functie uit te voeren.
  • Test-dier vrij. Rosel Heim en Weleda produceren natuurlijke huidverzorgingsproducten die niet op dieren getest worden. De bestanddelen zijn natuurlijk en puur.
  • U draagt bij aan een beter milieu. Het gebruik van natuurlijke huidverzorgingsproducten in Den Haag is niet alleen beter voor uw huid, u doet ook het milieu een plezier. Door gebruik te maken van natuurlijke producten komen minder chemische bestanddelen in het milieu terecht.
  • Uw huid behoudt haar beschermende functie. Synthetische huidverzorgingsproducten drogen uw huid uit waardoor deze niet meer optimaal functioneert. Als de huid haar beschermende functie verliest kunt u te maken krijgen met huidirritaties en zelfs infecties doen zich voor. Natuurlijke huidverzorgingsproducten voeden de huid, waardoor deze kan blijven ademen en u beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf.
  • Het huidverouderingsproces wordt vertraagd.

Voordelen natuurlijke huidverzorgingsproducten

De kosten van natuurlijke huidverzorgingsproducten in Den Haag liggen hoger dan die van de grote cosmetica producenten die synthetische ingrediënten gebruiken. Synthetische huidverzorgingsproducten worden op grote schaal geproduceerd door multinationals die hun sporen op het milieu nalaten. Natuurlijke huidverzorgingsproducten in Den Haag hebben meerdere interessante voordelen:

  • Puur natuurlijke ingrediënten.
  • Het gebruik laat geen afvalstoffen na. Van het gebruik van bestrijdingsmiddelen is geen sprake. Natuurlijke huidverzorgingsproducten zijn veilig voor uw huid.
  • Natuurlijke ingrediënten worden beter door uw huid opgenomen en geaccepteerd.
  • De kans op allergische reacties zoals huidirritaties is veel kleiner dan bij synthetische producten.
  • Uw huid ziet er fris en stralend uit.

Natuurlijke huidverzorgingsproducten in Den Haag kopen

Overweegt u het gebruik van natuurlijke huidverzorgingsproducten? Twijfelt u welke productlijn het beste bij u past? De natuurlijke huidverzorgingsproducten van zowel Rosel Heim als Weleda worden door salon Haagsche Schoonheid geadviseerd en verkocht. U bent van harte welkom in de salon voor een adviserend kennismakingsgesprek. Indien gewenst wordt uw huid geanalyseerd en krijgt u een advies over de natuurlijke verzorgingsproducten die geschikt zijn voor uw huid. De producten zijn beschikbaar in diverse lijnen en voor het hele gezin. Meer weten? Neem dan telefonisch of via e-mail contact op met salon Haagsche Schoonheid voor het maken van een afspraak.