Natuurlijke cosmeticaproducten Wateringen

Natuurlijke cosmeticaproducten roepen al gauw een wat stoffig beeld op. Het idee dat natuurlijk en biologisch alleen door ‘geitenwollensokken’ types wordt gebruikt is echter verleden tijd. Natuurlijke cosmeticaproducten in Wateringen zijn meer dan een pure uitstraling. Natuurlijke cosmeticaproducten verzorgen uw lichaam op huidvriendelijke wijze en zijn beschikbaar voor zowel dames als heren en elk huidtype.

Bewuste keuze voor natuurlijke cosmeticaproducten in Wateringen

Wist u dat huidirritaties en allergische reacties vaak ontstaan door het gebruik van reguliere cosmeticaproducten? Deze huidverzorgingsproducten zijn samengesteld uit chemische en synthetische bestanddelen die uw huid kunnen beschadigen. Zeker bij langdurig gebruik kunnen de poriën verstopt raken en verliest de huid haar beschermende functie. Salon Haagsche Schoonheid, in Den Haag, heeft een bewuste keuze gemaakt voor het gebruik van natuurlijke cosmeticaproducten in Wateringen. Bij de salon worden gelaatsbehandelingen, lichaamsbehandelingen en massages uitgevoerd met producten van Rosel Heim, Weleda, Lakshmi en SpaRitual. Producenten die eveneens een bewuste keuze hebben gemaakt voor natuurlijke en biologische ingrediënten. De ingrediënten zijn nauwkeurig geselecteerd en getest op de huidvriendelijke werking. Extracten van planten, bloemen en kruiden worden gecombineerd voor een optimale verzorgende werking. Laat u door de schoonheidsspecialiste voorlichten over de mogelijkheden en voordelen die het gebruik van natuurlijke cosmeticaproducten in Wateringen te bieden hebben.

Dierproefvrije natuurlijke cosmeticaproducten in Wateringen

De producenten van natuurlijke cosmeticaproducten in Wateringen gebruiken ingrediënten die rechtstreeks uit de natuur afkomstig zijn. Zowel de ingrediënten als het uiteindelijke product worden niet op dieren getest. U kunt natuurlijke cosmeticaproducten in Wateringen veilig gebruiken. Door een huidanalyse te laten doen bij Haagsche Schoonheid, kan de schoonheidsspecialiste snel vaststellen welk huidtype u heeft en welke natuurlijke cosmeticaproducten daarbij aansluiten. Overstappen op het gebruik van natuurlijke huidverzorgingsproducten komt zowel uw huid als uw gezondheid ten goede. De huidvriendelijke, natuurlijke ingrediënten worden sneller door de huid opgenomen en beter verwerkt dan dat het geval is met chemische bestanddelen. Natuurlijke ingrediënten herstellen de gezonde balans van uw huid en zorgen ervoor dat afvalstoffen weer op efficiënte manier afgevoerd kunnen worden. Het gebruik van natuurlijke cosmeticaproducten in Wateringen verbeterd uw huid en heeft een positief effect op het milieu.

Waarom overstappen op natuurlijke cosmeticaproducten?

Niemand heeft de verplichting om over te stappen op het gebruik van natuurlijke huidverzorgingsproducten. Zeker als u tevreden bent met uw huidige cosmeticaproducten is er geen noodzaak of directe aanleiding om over te stappen. Toch kan ook dan het gebruik van natuurlijke cosmeticaproducten overwogen worden. Het milieu en duurzaamheid zijn trendy. U let op een gezond voedingspatroon, dus waarom zou u dan geen natuurlijke huidverzorging gebruiken? Weten wat u op uw lichaam smeert is misschien wel net zo belangrijk als hetgeen u eet. Natuurlijke ingrediënten zijn direct afkomstig uit de natuur terwijl chemische bestanddelen, kunstmatige geur- en kleurstoffen gemaakt worden. Parabenen, siliconen en minerale oliën laten hun sporen na op uw huid en zijn verwerkt in reguliere cosmeticaproducten. Kennismaken met de huidvriendelijke natuurlijke cosmeticaproducten in Wateringen kan ook door middel van een gelaatsbehandeling of ontspannende lichaamsbehandeling. Salon Haagsche Schoonheid adviseert u niet alleen over de natuurlijke huidverzorgingsproducten. Maak van de gelegenheid gebruik om te ontspannen tijdens een verkwikkende massage. Laat uw huid diep reinigen en zie hoe de huid er na de behandeling fris en soepel uitziet. Salon Haagsche Schoonheid is gesitueerd aan het Irisplein in Den Haag en kent vanuit Wateringen een snelle bereikbaarheid. Meer weten over de mogelijkheden van een gelaatsbehandeling of een uitgebreide lichaamsbehandeling? De salon is zowel telefonisch als via e-mail bereikbaar. U bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek als voor een schoonheidsbehandeling. Gewoon, omdat tijd nemen voor uzelf in de drukte van alledag geen overbodige luxe is.