Natuurlijke cosmeticaproducten Den Haag

Alledaagse stress en drukte in combinatie met het gebruik van synthetische cosmetica heeft veroudering van uw huid tot gevolg. Langdurige blootstelling aan zowel stress als chemische bestanddelen kan op den duur zelfs gezondheidsproblemen veroorzaken. Overstappen op natuurlijke cosmeticaproducten in Den Haag laat uw gezicht stralen en u draagt gelijk bij aan een mindere belasting van het milieu.

Waarom kiezen voor natuurlijke cosmeticaproducten in Den Haag?

Salon Haagsche Schoonheid werkt met de natuurlijke cosmeticaproducten van Lakshmi en veganistische nagellakken van SpaRitual. De natuurlijke cosmeticaproducten in Den Haag bevatten essentiële oliën en edelsteen bestanddelen. Beide ingrediënten hebben een diepgaande werking op uw energielagen. Dat maakt iedere behandeling een ontspannende ervaring die zowel uw mentale, fysieke als emotionele evenwicht herstelt. Andere redenen om te kiezen voor het gebruik van natuurlijke cosmeticaproducten in Den haag kunnen zijn:

 • Het feit dat de producten van zowel Lakshmi als SpaRitual niet op dieren getest zijn en ook geen dierlijke ingrediënten bevatten.
 • De vocht inbrengende factor ontstaat door het gebruik van puur natuurlijke stoffen waaronder vocht van Mallow en Althea alsook aloë vera sap.
 • De samenwerking van planten, essentiële en plantaardige oliën zorgt voor een hoge mate van effectiviteit.
 • PH waarde van de natuurlijke cosmeticaproducten is hetzelfde als de PH waarde van uw huid.
 • De kleur ontstaat door natuurlijke bestanddelen henna, kurkuma, aloë vera en chlorofyl.
 • Producten krijgen hun geur door natuurlijke etherische oliën die bovendien de doelmatigheid versterken.
 • Natuurlijke cosmeticaproducten worden geconserveerd door onder meer het gebruik van etherische oliën, glycine soja, vitamines en grapefruit zaad extracten.
 • Geen van de producten bevat parabenen, vaseline, siliconen, synthetische kleurstoffen, alcohol en/of dierlijke bestanddelen.

Aangezien iedereen uniek is, geldt dat ook voor de samenstelling van de huid. Lakshmi heeft natuurlijke cosmeticaproducten afgestemd op ieder huidtype. Salon Haagsche Schoonheid laat u graag kennismaken met deze bijzondere cosmeticalijnen.

Lakshmi natuurlijke cosmeticaproducten in Den Haag

Lakshmi is een Italiaanse producent van natuurcosmetica. Het bedrijf is in de jaren 80 van de vorige eeuw opgericht en ontwikkeld door Franco Canterie. Na een verblijf in New Delhi en de kennismaking met de Ayurveda, Indiase natuurgeneeskunde, was de missie van Lakshmi eenvoudig. Het innerlijk en uiterlijk samen te laten smelten tot een bijzonder product. Voor de vervaardiging van natuurlijke cosmeticaproducten in Den Haag gebruikt Lakshmi enkel natuurlijke, veilige en effectieve plantaardige ingrediënten. Als u overstapt op natuurlijke cosmeticaproducten in Den Haag dan ziet u dat niet alleen de ingrediënten anders zijn in vergelijking met synthetische producten. Ook de textuur en geur kunnen verschillen. Natuurlijke cosmeticaproducten bevatten geen chemisch toegevoegde geurtjes of conserveringsmiddelen. Dat betekent niet dat ze minder goed zijn. De natuurlijke bestanddelen verzorgen uw huid optimaal en waarborgen de functie van de huid. Natuurlijke cosmeticaproducten in Den Haag zijn goed voor uw huid én het milieu.

Welke bestanddelen bevatten natuurlijke cosmeticaproducten in Den Haag?

Lakshmi heeft bewust gekozen voor biologisch verantwoorde producten en ingrediënten. Deze keuze past bij het streven naar een samenhang met de natuur. Bovendien zijn biologische producten meer effectief omdat ze ook van nature voorkomen in het lichaam. Dit betekent dat bij het productieproces geen genetische gemodificeerde organismes worden gebruikt. De methode voldoet aan zeer strenge criteria. De producten zijn gecertificeerd door het Istituto per la Certificazione Etica ed Ambientale, ICEA. Natuurlijke cosmeticaproducten in Den Haag bevatten:

 • Natuurlijke geuren die verkregen zijn uit essentiële oliën en natuurlijke plantenextracten.
 • Op biodynamische en organische wijze verkregen planten en bloemen.
 • Natuurlijke conserveringsmiddelen zoals essentiële oliën, grapefruit zaad extract en vitamines A, C en E.
 • 100% Natuurlijke een pure etherische oliën.
 • Koudgeperste plantaardige oliën.
 • Plantaardige extracten die zorgen voor een evenwichtige werking zonder bijwerkingen en/of huidirritaties.
 • Zowel een eindproduct als ingrediënten die dierproefvrij zijn.
 • Ecologisch verantwoorde verpakkingen.

Bij een natuurlijk cosmeticaproduct hoort een verantwoorde verpakking. Lakshmi gebruikt onder meer glas en recyclebaar plastic. Doelbewust wordt gekozen voor het gebruik van FSC gecertificeerd papier.

In harmonie met Moeder Natuur

Natuurlijke ingrediënten vormen de basis voor een verzorgende lijn cosmeticaproducten. Bij het productieproces wordt respect gehouden met de natuur. Ingrediënten zoals heilzame planten, bloemen en kruiden verzorgen de huid en helpen het herstellende vermogen in stand te houden. Spreekt het gebruik van natuurlijke cosmeticaproducten in Den Haag u aan en wilt u graag meer weten over onder meer de Lakshmi producten? Salon Haagsche Schoonheid nodig u uit voor een kennismakingsgesprek. Bespreek uw wensen en verwachtingen van de producten en laat u adviseren. De producten zijn geschikt voor zowel mensen met een gevoelige huid alsook vegetariërs en veganisten. Een afspraak maakt u telefonisch of door een e-mail te sturen.