Lichaamsbehandeling Voorburg

Bent u toe aan een moment voor uzelf? Even ontsnappen aan de dagelijkse hectiek? Gun uzelf eens een lichaamsbehandeling in Voorburg. Salon Haagsche Schoonheid heeft een aantal korte en uitgebreide lichaamsbehandelingen en massages waarbij u helemaal tot rust kunt komen. Trakteer uzelf op een lichaamsbehandeling in Voorburg en geniet van een aangenaam ontspannen gevoel.

Huidverbeterende lichaamsbehandeling in Voorburg

Lichaamsbehandelingen bij salon Haagsche Schoonheid in Den Haag zijn verzorgend, rustgevend en ontspannend. De schoonheidsspecialiste maakt bij een lichaamsbehandeling in Voorburg gebruik van natuurlijke en biologische huidverzorgingsproducten. Hiervoor is een bewuste keuze gemaakt voor de producten van Rosel Heim, Weleda, Lakshmi en SpaRitual. Hoogwaardige kwaliteitsproducten die op duurzame wijze geproduceerd worden. Door een huidanalyse kan bepaald worden welke producten het beste passen bij uw huid en eventuele huidproblemen. Lekker in uw vel zitten en uzelf goed voelen begint bij een optimale huidconditie. De huid is het grootste orgaan en verdient de juiste verzorging. Een lichaamsbehandeling in Voorburg kan beginnen met het reinigen van de huid, waarbij huidschilfers en onregelmatigheden verwijderd worden. Uw huid wordt zo in staat gesteld te ademen en de huidvriendelijke verzorgingsproducten worden beter opgenomen. Na een lichaamsbehandeling in Voorburg ziet uw huid er beter en soepeler uit.

Verwenbehandeling met massage in Voorburg

U krijgt dagelijks veel te verduren. Uw lichaam en geest staan voortdurend onder een zekere mate van druk en vermoeidheid. Zo lang afvalstoffen op de juiste manier afgevoerd kunnen worden, blijft u doorgaan. Werkafspraken, een druk gezinsleven en sociale verplichtingen maken dat u zichzelf vergeet. Uw lichaam kan zo af en toe dan ook best wel een lichaamsbehandeling in Voorburg gebruiken. Weet u niet welk soort lichaamsbehandeling past bij uw situatie? De schoonheidsspecialiste van salon Haagsche Schoonheid adviseert u graag. Kies voor een ontspannende massage of ga voor een verwenbehandeling met eventueel een Ayurvedische massage. Het is maar net waar uw lichaam behoefte aan heeft. Wist u dat een lichaamsbehandeling prima aansluiting vindt bij de dagelijkse huidverzorging? Vaak wordt uw huid in de schoonheidssalon net dat beetje beter gereinigd dan thuis. Bovendien is het prima ontspannen op de zachte massagetafel. Sluit uw ogen en laat de schoonheidsspecialiste het werk doen. U voelt de vermoeidheid langzaam afnemen. Een lichaamsbehandeling in Voorburg is een geschikt moment om de zorgen van alledag even te laten voor wat ze zijn. Vergeet alle dingen die u nog ‘moet’ doen. Na een ontspannende verwenbehandeling voelt u zich als herboren.

Massage of uitgebreide lichaamsbehandeling

Salon Haagsche Schoonheid heeft een gevarieerd aanbod lichaamsbehandelingen en lichaamsmassages. Weet u niet zo goed wat u van een bezoek aan een schoonheidssalon kunt verwachten? Bent u nog niet eerder voor een lichaamsbehandeling bij de schoonheidsspecialiste geweest? Kom kennismaken met de voordelen van een lichaamsbehandeling in Voorburg. Vindt ontspanning tijdens een korte massage waarbij uw spieren losgemaakt worden. Bent u vervolgens toe aan echte totale ontspanning kies dan eens voor een uitgebreide Ayurvedische lichaamsmassage met een basis gezichtsbehandeling. Een uitgebreide behandeling die 135 minuten duurt. Haagsche Schoonheid biedt u de mogelijkheid om alleen of samen kennis te maken met de verschillende behandelmogelijkheden. Meer weten? Telefonisch contact opnemen is de snelste manier om antwoord op uw vragen te krijgen. Een geliefde of dierbare verrassen? Ook dat is mogelijk. Salon Haagsche Schoonheid heeft cadeaubonnen van diverse waardes. Iedereen kan immers af en toe een ontspannende schoonheidsbehandeling gebruiken. Doordat er gewerkt wordt met biologische en natuurlijke huidverzorgingsproducten is er voor ieder huidtype een cosmeticaproduct beschikbaar. Zowel dames als heren zijn welkom bij Haagsche Schoonheid. U vindt de salon aan het Irisplein in de Haagse bloemenbuurt. Informatie kunt u ook via e-mail aanvragen. Uw vragen worden zo spoedig mogelijk beantwoord.