LakShmi make-up is een mooie make-up lijn ontwikkeld met respect voor de natuur, volgens de wijsheid van Ayurveda. Gecomponeerd uit zuivere plantenolie en ruwe organische materialen, zonder de kwetsbare balans tussen mens en natuur te verstoren. De make-up lijkt op de in de huid aanwezige stoffen en sluit hierdoor de huid niet af. Laat de natuur uw schoonheid verster­ken met respect voor uw huid en moeder aarde, met de make-up lijn van LakShmi.

Prijslijst

Andere producten van Lakshmi op bestelling

SUNVEDA Sun Care System

Natuurlijke bescherming in de zon
Geniet u graag van de zon en een mooie stralende bruine huid maar wilt u tegelijkertijd uw huid ook optimaal beschermen en verzorgen? SUNVEDA producten bevatten gezonde en natuurlijke ingrediënten die zorgen voor een intensieve huidverzorging en een optimale bescherming tegen de negatieve effecten van de zon. De producten beschermen de huid tegen veroudering en voorkomen huidschade en verbranding veroorzaakt door blootstelling aan de UV-A en UV-B straling van de zon.

De SUNVEDA producten zijn rijk aan ingrediënten met een verzorgende en beschermende werking. Ze bevatten een krachtige combinatie van sesamolie, jojobaolie, korenbloemen, immortelle, zonnebloemolie, calendula en extracten van aloë vera, kamille en walnoot. Deze pure, natuurlijke ingrediënten zorgen samen met reflecterende minerale pigmenten en een veilig en goed voor de huid te verdragen filtersysteem voor een breed spectrum UV-A en UV-B bescherming. SUNVEDA producten zijn samengesteld conform de normen die de Europese Unie stelt met betrekking tot UV-A en UV-B filters maar zijn niet Bio-Eco gecertificeerd.

Proefdier vrij
Lakshmi producten zijn natuur vriendelijke producten. Dus ook niet op dieren getest.

Bio & Eco vriendelijk
Alle producten van Lakshmi zijn ecologisch en biologisch neutraal. Puur natuur dus.

Milieu vriendelijk
Alle producten van Lakshmi kunnen gerecycled worden of zijn gerecyclede stoffen in gebruikt.

Alle keurmerken
Alle producten van Lakshmi zijn internationaal en nationaal biologisch en ecologisch gekeurd.