Gelaatsbehandeling met Rosel Heim of Weleda Wateringen

Tijd om te ontspannen en even helemaal niets moeten. Het idee alleen al, kan u doen verlangen naar vakantie. Regelmatig een moment voor uzelf inlassen is geen overbodige luxe. Waar kunt u nu beter ontspannen dan tijdens een gelaatsbehandeling met Rosel Heim of Weleda in Wateringen? Een gelaatsbehandeling is niet alleen een weldaad voor uw gezicht, u ervaart ook een aangenaam ontspannen gevoel. Uw huid ziet er na een behandeling fris, soepel en verzorgt uit.

Relaxte gelaatsbehandeling met Rosel Heim of Weleda in Wateringen

Druk. Het is een woord dat de hectiek van het moderne leven samenvat. Van ’s ochtends vroeg tot vaak ’s avonds laat bent u in de weer. Arbeidsverplichtingen, een opgroeiend gezin, sportieve activiteiten en een actief sociaal leven. Een dag is een aaneenschakeling van dingen en zaken die moeten. Ontspannen, rust nemen en genieten van een moment voor uzelf komen vaak ergens op de laatste plaats. Ren uzelf niet voorbij. Kies voor een gelaatsbehandeling met Rosel Heim of Weleda in Wateringen en geniet van een rustgevend moment. Salon Haagsche Schoonheid, in Den Haag, op 8 km van Wateringen heeft een passend aanbod gelaatsbehandelingen. Zowel dames als heren komen naar de salon voor een reinigende, verzorgende, verkwikkende of juist ontspannende gelaatsbehandeling met Rosel Heim of Weleda in Wateringen. Voor een optimaal resultaat zal, zeker bij een eerste bezoek, een huidanalyse worden uitgevoerd. Aan de hand hiervan gebruikt de schoonheidsspecialiste tijdens de gelaatsbehandeling cosmeticaproducten die passen bij uw huidtype. De huidverzorgingsproducten van Rosel Heim en Weleda bestaan uit natuurlijke en biologische ingrediënten. Chemische toevoegingen en kunstmatige kleur- en geurstoffen worden in deze huidverzorgingsproducten niet gebruikt. Een gelaatsbehandeling met Rosel Heim of Weleda in Wateringen heeft een positief effect op uw huid.

Huidverzorgende gezichtsbehandeling

Regelmatig een gelaatsbehandeling met Rosel Heim of Weleda in Wateringen ondergaan is goed voor uw huid. Goede huidverzorging klinkt tegenwoordig als zo vanzelfsprekend. Dagelijks gebruikt u huidverzorgingsproducten, waarom dan niet kiezen voor een aanvullende behandeling bij salon Haagsche Schoonheid? Uw huid wordt tijdens een gelaatsbehandeling met Rosel Heim of Weleda in Wateringen diep gereinigd. Huidschilfers en andere oneffenheden worden verwijderd. Uw huid kan weer ademen en krijgt haar zelfherstellende vermogen terug. De huidverzorgingsproducten van Rosel Heim en Weleda zijn geschikt voor elk huidtype. 100% Natuurlijke ingrediënten veroorzaken nauwelijks huidirritaties. Ook van allergische reacties is zelden sprake. De huidvriendelijke ingrediënten worden beter en sneller door uw huid opgenomen en verwerkt. Na een gelaatsbehandeling met Rosel Heim of Weleda in Wateringen ziet uw huid er fris en soepel uit.

Op maat samengestelde gelaatsbehandeling met Rosel Heim of Weleda in Wateringen

De gelaatsbehandelingen bij salon Haagsche Schoonheid, in Den Haag, worden afgestemd op uw huid. Met eventuele huidproblemen wordt rekening gehouden. De op maat samengestelde gelaatsbehandelingen houden uw huid in balans. De schoonheidsspecialiste geeft u waardevolle tips die u kunt toepassen bij de dagelijkse verzorging van uw huid. Zo blijft uw huid ook na een behandeling in topconditie. Wilt u meer dan een gelaatsbehandeling? Het is mogelijk om een gelaatsbehandeling te combineren met een massage of een uitgebreide lichaamsbehandeling. Ook hierbij worden de huidvriendelijke producten van Rosel Heim en Weleda gebruikt. Een behandeling bij salon Haagsche Schoonheid is geen vakantie, maar het is wel een aantrekkelijk alternatief. Ervaar hoe uw lichaam en geest zich ontspannen terwijl de schoonheidsspecialiste aan het werk is. Uw huid krijgt de behandeling die het verdient en u kunt uw gedachten en zorgen even opzijzetten. Bent u ook zo toe aan een welverdiend moment van rust? Salon Haagsche Schoonheid is vanuit Wateringen snel bereikbaar, u vindt de salon aan het Irisplein. Een afspraak maken kan zowel telefonisch als door een e-mail te sturen.