Gelaatsbehandeling met Rosel Heim of Weleda Poeldijk

Als aanvulling of om te onthaasten. Genieten van een gelaatsbehandeling met Rosel Heim of Weleda in Poeldijk is een prima ervaring. Niets is zo ontspannend als na een lange dag de schoonheidssalon binnenlopen voor een welverdiende gelaatsbehandeling. Salon Haagsche Schoonheid is de aangewezen plaats voor een heerlijke gelaatsbehandeling met Rosel Heim of Weleda in Poeldijk.

Luxe gelaatsbehandeling met Rosel Heim of Weleda in Poeldijk

Vanuit Poeldijk bereikt u salon Haagsche Schoonheid, in Den Haag, met eigen vervoer of het openbaar vervoer snel. De salon heeft een ruim aanbod gelaats- en lichaamsbehandelingen die afzonderlijk of in combinatie gereserveerd kunnen worden. De schoonheidsspecialiste heeft een bewuste keuze gemaakt om te werken met de natuurlijke en biologische huidverzorgingsproducten van Rosel Heim en Weleda. Door uw huid voorafgaand aan de gelaatsbehandeling te analyseren worden producten gebruikt die passen bij uw huidtype en eventuele huidproblemen. Een gelaatsbehandeling met Rosel Heim of Weleda in Poeldijk is bedoeld als aanvulling op de dagelijkse gezichtsverzorging. Uw huid wordt diep gereinigd en optimaal verzorgd. Na een behandeling ziet uw huid er beter uit. Rosel Heim en Weleda zijn producenten van huidvriendelijke cosmeticaproducten. De ingrediënten zijn 100% natuurlijk en daarmee uiterst huidvriendelijk. Waar reguliere huidverzorgingsproducten verantwoordelijk zijn voor het verstoppen van de poriën, worden natuurlijke bestanddelen beter door de huid opgenomen. Uw huid kan ademen en is daardoor in staat om afvalstoffen af te voeren. Natuurlijke en biologische huidverzorgingsproducten maken uw huid soepel.

Genieten van een gelaatsbehandeling met Rosel Heim of Weleda in Poeldijk

Af en toe naar de schoonheidsspecialiste voor een gelaatsbehandeling met Rosel Heim of Weleda in Poeldijk is uiteraard goed voor uw huid. Het is echter ook een prima moment om te ontspannen en de druk van alledag even te vergeten. Bij salon Haagsche Schoonheid kunt u een gelaatsbehandeling combineren met bijvoorbeeld een uitgebreide Ayurvedische lichaamsmassage waarbij gebruik gemaakt wordt van heerlijke warme kruidenolie. Pure verwennerij waarbij u een geweldig ontspannen gevoel ervaart. Neem afscheid van een vermoeid en/of opgejaagd gevoel. Een gelaatsbehandeling met Rosel Heim of Weleda in Poeldijk is voor iedereen een geweldige ervaring. De productlijnen zijn geschikt voor elk huidtype, dames en heren, en sluiten perfect aan bij uw  gezichtsverzorging. De schoonheidsspecialiste van Haagsche Schoonheid adviseert u op vakkundige wijze over de producten die voor u geschikt zijn. Zowel de huidverzorgingsproducten van Rosel Heim als Weleda kunnen via de salon gekocht en besteld worden.

Geef een gelaatsbehandeling met Rosel Heim of Weleda in Poeldijk cadeau

We kunnen allemaal af en toe behoefte hebben aan wat extra verzorging van de huid. Het is echter een bekendstaand feit dat we niet of onvoldoende tijd nemen om aan onszelf te besteden. Heeft u een vriend of vriendin waarvan u denkt dat deze wel een gelaatsbehandeling en/of lichaamsbehandeling heeft verdiend? Salon Haagsche Schoonheid helpt graag mee iemand te verrassen en/of in de bloemetjes te zetten. Bij de salon zijn cadeaubonnen van diverse waardes verkrijgbaar. Wat is er nu leuker dan verrast te worden met een ontspannende of verzorgende gelaatsbehandeling op een onverwacht moment? Meer informatie over de cadeaubon krijgt u door de salon te bezoeken of door telefonisch contact op te nemen. Naast een dierbare verrassen met een gelaatsbehandeling kunt u natuurlijk ook zelf voor een gezichtsbehandeling bij salon Haagsche Schoonheid kiezen. Bent u nog niet zo bekend met de behandelingen bij een schoonheidssalon? Maak kennis met de mogelijkheden door een basisbehandeling te reserveren. Uw huid wordt diep gereinigd, waarbij onzuiverheden worden verwijderd. Uw huid ziet er na een behandeling beter uit. Ook voor meer uitgebreide behandeling bent u welkom bij salon Haagsche Schoonheid. De salon is zowel telefonisch als via e-mail bereikbaar voor het maken van een afspraak.