Gelaatsbehandeling met Rosel Heim of Weleda Leidschendam

Zeker als u nog niet eerder bij een schoonheidssalon bent geweest kan het eerste bezoek een grote stap zijn. Een bezoekje aan de schoonheidsspecialiste is voor uw huid geen overbodige luxe. Zowel de mannen- als vrouwenhuid wordt dagelijks aan schadelijke invloeden van buitenaf blootgesteld. Een gelaatsbehandeling met Rosel Heim of Weleda in Leidschendam geeft uw huid een boost en hersteld de beschermende functie. Na een bezoek aan salon Haagsche Schoonheid ziet uw huid er fris en soepel uit.

Waarom is een gelaatsbehandeling met Rosel Heim of Weleda in Leidschendam van belang?

Uw huid heeft behoefte aan verzorging. Zowel in de warme zomermaanden als in de frisse wintertijd. Naast weersinvloeden hebben diverse factoren impact op de conditie van uw huid. Uitlaatgassen, luchtvervuiling en industriële dampen komen de gezondheid van uw huid nu eenmaal niet ten goede. Vlakbij Leidschendam, in Den Haag, kunt u bij salon Haagsche Schoonheid terecht voor een diep reinigende gezichtsbehandeling. Een gelaatsbehandeling met Rosel Heim of Weleda in Leidschendam is belangrijk om uw huid te beschermen en te verbeteren. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de 100% natuurlijke en biologische huidverzorgingsproducten van Weleda en Rosel Heim. De producten zijn bekend om de effectieve werking en het feit dat ze verzorgend zijn voor elk huidtype. De gelaatsbehandeling met Rosel Heim of Weleda in Leidschendam is vrij van chemische en synthetische bestanddelen. De behandeling begint met een huidanalyse. Zo kunnen huidverzorgende producten gebruikt worden die bij uw huidtype en eventuele huidproblemen aansluiten. Daarna wordt een diepe reiniging uitgevoerd waarbij onzuiverheden worden behandeld en verwijderd. De schoonheidsspecialiste geeft u advies over de verzorging van uw huid. Door uw huid op de juiste manier te verzorgen vertraagt u het verouderingsproces en houdt u uw huid soepel en stralend.

Gelaatsbehandeling met Rosel Heim of Weleda in Leidschendam als verwenmoment

De gelaatsbehandeling met Rosel Heim of Weleda in Leidschendam heeft een positieve werking op uw huid. Daarnaast is een gelaatsbehandeling een verwenmoment voor uw geest. U heeft even tijd voor uzelf. Tijd waarin u aan niets anders moet denken dan ontspanning. Een gelaatsbehandeling met Rosel Heim of Weleda in Leidschendam leidt uw gedachten af van de dagelijkse stress en beslommeringen waar u mee te maken heeft. Het is een ideaal moment om te ontspannen en te genieten. De behandeling verbetert de conditie van uw huid en geeft u nieuwe energie. Iedereen heeft profijt van een gezichtsbehandeling met een zachte massage. De werking houdt tot enkele dagen aan. Door een gelaatsbehandeling met Rosel Heim of Weleda in Leidschendam te combineren met bijvoorbeeld een lichaamsbehandeling of een massage geniet u extra lang van welverdiende ‘ik-tijd’. Kies regelmatig een moment voor uzelf. Het is een welkome aanvulling op de dagelijkse verzorging van uw huid. Een gelaatsbehandeling bij salon Haagsche Schoonheid geeft u nieuwe energie en laat stress en vermoeidheid verminderen. U zit lekkerder in uw vel.

Kiezen voor de juiste huidverzorgingsproducten

De conditie van uw huid is niet alleen afhankelijk van de invloeden waar deze aan bloot wordt gesteld. Ook het gebruik van de geschikte huidverzorgingsproducten speelt een belangrijke rol. Bij een gelaatsbehandeling in Den Haag, bij salon Haagsche Schoonheid, zal de schoonheidsspecialiste de producten op uw huidtype afstemmen. Rosel Heim en Weleda zijn beiden producenten van natuurlijke en biologische huidverzorgingsproducten met diverse productlijnen. Geschikte producten zijn voor elk huidtype aanwezig. U doet uw huid groot plezier met cosmeticaproducten die een voedende en verzorgende werking hebben. Weet u niets precies welke producten u dagelijks kunt gebruiken? De schoonheidsspecialiste geeft u graag advies en informatie over optimale huidverzorging. Meer weten of een afspraak maken? U kunt de salon zowel via e-mail als telefoon bereiken.