Gelaatsbehandeling met Rosel Heim of Weleda Den Haag

Uw gezicht is vaak, naast uw kapsel, een van de dingen die anderen het eerste opmerken bij een ontmoeting. Het spreekt vanzelf dat u uw gezichtshuid goed verzorgd. U ziet er graag stralend uit. De huid is aan constante veranderingen onderhevig en een gelaatsbehandeling met Rosel Heim of Weleda in Den Haag geeft uw huid een boost.

Waarom kiest u voor een gelaatsbehandeling met Rosel Heim of Weleda in Den Haag?

Door regelmatig een gelaatsbehandeling met Rosel Heim of Weleda in Den Haag te laten doen krijgt uw gezichtshuid een frisse en gezonde uitstraling. Een gelaatsbehandeling is bovendien een moment voor uzelf waarbij u tot rust komt en kunt ontspannen. Redenen om voor een gelaatsbehandeling te kiezen zijn:

 • Huid reinigen. De gelaatsbehandeling met Rosel Heim of Weleda in Den Haag begint met het reinigen van de huid. Zowel make-up resten als dode huidcellen worden verwijderd.
 • Huid advies. Na het reinigen wordt uw pure huid zichtbaar. De schoonheidsspecialiste geeft u een professioneel advies om uw gezicht en de huid in topvorm te houden.
 • Geen onzuivere huid meer. Tijdens een gelaatsbehandeling worden verstopte poriën vrij gemaakt en oneffenheden, zoals zwarte puntjes, verwijderd.
 • Optimale hydratatie. Met name aan het einde van de koude wintermaanden kan uw huid wel een oppepper gebruiken. Een gelaatsbehandeling met hydraterende producten geeft uw huid de intense voeding die het kan gebruiken om de natuurlijke vochtbalans te herstellen.
 • Bevordering van de bloedsomloop. Met het verstrijken van de jaren ontstaan fijne lijntjes en een doffere huid. Dit komt door een langzamere bloedsomloop. Verzorging in combinatie met een gezichtsmassage geeft uw gezicht meer glans en maakt de huid soepel.

Een ontspannende gelaatsbehandeling met Rosel Heim of Weleda in Den Haag wordt afgestemd op uw huid. Het gebruik van de huidverzorgingsproducten van Weleda of Rosel Heim maken een behandeling op maakt prima mogelijk. Elk huidtype kan bij salon Haagsche Schoonheid behandeld worden.

Voordelen gelaatsbehandeling met Rosel Heim of Weleda in Den Haag

Een gelaatsbehandeling met Rosel Heim of Weleda in Den Haag is een effectieve, ontspannende behandeling voor uw gezicht. De huid wordt niet alleen gereinigd en gezuiverd, u ervaart totale ontspanning. De verzorgende producten die gebruikt worden, worden afgestemd op uw huidtype. Voordelen van een gelaatsbehandeling met Rosel Heim of Weleda in Den Haag zijn onder andere:

 • Het zuiveren van de huid.
 • U krijgt een egalere huid met minder zichtbare lijntjes en/of rimpels.
 • Uw huid wordt gevoed.
 • Oneffenheden zoals acné en couperose worden zichtbaar verminderd.
 • Een gelaatsbehandeling heeft een liftend effect.
 • Uw huid straalt dankzij een betere doorbloeding.

Ontspan tijdens een gelaatsbehandeling

Dagelijks wordt uw huid aan uiteenlopende invloeden van buitenaf blootgesteld. Door uw huid op de juiste manier te verzorgen, met producten die op uw huidtype zijn afgestemd, wordt uw huid minder beschadigd. Gebruik huidverzorgingsproducten in combinatie met een gelaatsbehandeling met Rosel Heim of Weleda in Den Haag. Regelmatig een gelaatsbehandeling ondergaan bevordert de conditie van uw huid en uw welzijn. Een bezoekje aan salon Haagsche Schoonheid is zoveel meer dan het laten verzorgen van uw huid. De gelaatsbehandeling zorgt voor totale ontspanning. Na een behandeling voelt u zich als herboren en uw gezicht straalt. Verkwikkende oogcompressen, reinigende leemmaskers of een ontspannende hoofdhuidmassage. Een gelaatsbehandeling met Rosel Heim of Weleda in Den Haag kan volledig op uw wensen worden afgestemd.

Kennismaken met de producten van Rosel Heim en Weleda in Den Haag

Rosel Heim en Weleda zijn producenten van natuurlijke schoonheids- en huidverzorgingsproducten. Beide producenten hebben productlijnen ontwikkeld die geschikt zijn voor elk huidtype, waarbij ook de tere kinderhuid niet is vergeten. De natuurlijke ingrediënten die in de verzorgingsproducten worden gebruikt hebben als kenmerk dat ze:

 • Volledig door de huid worden opgenomen.
 • Een hoge mate van effectiviteit hebben.
 • Beter door de huid worden verdragen dan synthetische ingrediënten.

De verzorgingsproducten zijn van hoogwaardige kwaliteit met 100% natuurlijke ingrediënten. Elk ingrediënt wordt nauwkeurig geselecteerd waarbij grote waarde wordt gehecht aan de werking en verzorging van de huid. Zo heeft ieder product een unieke formule. Doorgaans hebben de producten uit een bepaalde productlijn een hoofdbestanddeel. Dit zal een plant of vrucht zijn die de werkzame stoffen levert. De toegevoegde bestanddelen bepalen samen met het hoofdbestanddeel de werking van het totale product. Wilt u kennismaken met de verzorgende producten van Rosel Heim of Weleda in Den Haag? Is uw interesse voor een ontspannende gelaatsbehandeling gewekt? Salon Haagsche Schoonheid bevindt zich op een centrale locatie in Den Haag die zowel met eigen vervoer als openbaar vervoer bereikbaar is. Een afspraak maken doet u snel telefonisch of door een mailtje te sturen. U bent van harte welkom voor een eerste kennismaking.