Biologische huidverzorging Voorburg

Huidverzorgingsproducten behoren tot uw dagelijkse lichaamsverzorging. U wilt uw huid graag in topconditie houden, daarom is het belangrijk om te kijken welke ingrediënten uw cosmetica bevat. Biologische huidverzorging in Voorburg bevat 100% natuurlijke ingrediënten en grondstoffen. Een veilige en bovendien zekere keuze als het op de verzorging van uw huid aankomt.

Biologische huidverzorging in Voorburg. Wat houdt het in?

Dat biologische producten beter zijn voor zowel uzelf als het milieu klinkt bekend in de oren. Maar wat is er zo bijzonder aan biologische huidverzorging in Voorburg? Antwoord op deze vraag krijgt u van de ervaren schoonheidsspecialiste van salon Haagsche Schoonheid in Den Haag. De salon werkt al vele jaren naar volle tevredenheid met biologische huidverzorgingsproducten van onder meer Weleda. Biologische huidverzorging in Voorburg bevat gezonde, heilzame extracten van planten, bloemen, kruiden en bomen. De teelt van de gewassen gebeurt bij onder andere Weleda grotendeels in eigen beheer. De biologische ingrediënten zijn gecertificeerd. Om biologisch genoemd te mogen worden, wordt aan strenge voorwaarden en eisen voldaan. De gewassen worden mede daarom ook niet behandeld met chemische bestrijdingsmiddelen. Waar reguliere cosmeticaproducten grotendeels uit chemische bestanddelen, kunstmatige geur- en kleurstoffen bestaan is dat bij biologische huidverzorging in Voorburg dus niet het geval. Natuurlijke bestanddelen zijn vriendelijker voor uw huid. Ze worden sneller en beter opgenomen. Uw huid behoudt haar natuurlijke beschermende functie, ziet er niet droog uit en voelt soepel aan. Biologische huidverzorging in Voorburg is beter voor uw gezondheid.

Voorkom huidirritatie met biologische huidverzorgingsproducten

De productlijnen van biologische huidverzorging in Voorburg zijn geschikt voor elk huidtype. Dat betekent dat ook de droge en gevoelige huid voor de dagelijkse verzorging over kunnen stappen op biologische huidverzorgingsproducten. Weet u niet precies welk huidtype u heeft? De schoonheidsspecialiste van Haagsche Schoonheid kan een huidanalyse uitvoeren. U komt op eenvoudige, pijnloze manier alles te weten over de huidverzorging die bij u past en die uw huid laat stralen. Biologische cosmeticaproducten zijn huidvriendelijk en veroorzaken zelden huidirritaties en allergische reacties, de twee huidproblemen die vaak ontstaan door langdurig gebruik van reguliere cosmeticaproducten. Juist omdat biologische huidverzorging in Voorburg vrij is van chemische en synthetische bestanddelen wordt uw huid ontzien.

Uw huid in balans met biologische huidverzorging

Het gebruik van standaard huidverzorgingsproducten en de voortdurend wisselende invloeden die uw huid te verwerken krijgt, kunnen op termijn uw huid beschadigen. Van een trekkerig gevoel, tot een huid die er droog en ongezond uitziet. Een gezonde huid is onlosmakelijk verbonden met uw gezondheid. Als uw huid gezond is voelt u zich beter en dat straalt u uit. Huidverzorging is onderdeel van een dagelijks ritueel. Door te kiezen voor huidvriendelijke producten zult u zien dat uw huid verbetert. Maar wist u dat u ook veel baat heeft bij een regelmatige gelaats- of lichaamsbehandeling bij een schoonheidssalon? Een schoonheidsbehandeling is een geweldige aanvulling op de dagelijkse huid- en lichaamsverzorging. Salon Haagsche Schoonheid heeft een gevarieerd aanbod schoonheidsbehandelingen voor dames en heren. Biologische huidverzorging in Voorburg is daarmee goed voor lichaam en geest. Een gelaats- of lichaamsbehandeling is een ideale manier om kennis te maken met de biologische huidverzorgingsproducten die door de schoonheidsspecialiste worden gebruikt. Laat uw huid diep reinigen en geniet van een combinatiebehandeling met een ontspannende Ayurvedische lichaamsmassage. Niet alleen krijgt uw huid de oppepper waar soms behoefte aan is. Een gelaats- of lichaamsbehandeling laat u tot rust komen en ontspannen. Uw lichaam en geest komen terug in balans waardoor u nieuwe energie krijgt. Meer weten over het gebruik van biologische huidverzorging in Voorburg? Wilt u een afspraak maken voor een gelaats- of lichaamsbehandeling met biologische cosmeticaproducten? Salon Haagsche Schoonheid is zowel telefonisch als via e-mail bereikbaar.