Biologische huidverzorging Poeldijk

De huid is uw grootste orgaan. Iedere stof die in contact komt met de huid heeft impact op uw lichaam. Dat geldt zeker voor de ingrediënten die aanwezig zijn in de cosmeticaproducten die u gebruikt. Synthetische en chemische bestanddelen van reguliere cosmetica zijn een belasting voor uw huid en gezond. Wilt u uw huid weer in topconditie krijgen? Bent u benieuwd hoe uw huid weer soepel wordt? Denk dan eens aan de voordelen van biologische huidverzorging in Poeldijk.

Huidvriendelijke biologische huidverzorging in Poeldijk

Heeft u regelmatig last van huidirritaties na het gebruik van huidverzorgingsproducten? Ingrediënten die verwerkt zijn in standaard cosmetica bestaan onder meer uit siliconen, parabenen en minerale oliën. Langdurig gebruik kan de huid schade toebrengen, waardoor uw poriën verstoppen en uw huid erg droog uitziet. De schoonheidsspecialiste van salon Haagsche Schoonheid in Den Haag adviseert u over huidvriendelijke biologische huidverzorging in Poeldijk. Deze producten bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten die beter en sneller door uw huid worden opgenomen en verwerkt. Biologische huidverzorging in Poeldijk is effectief en voorkomt het ontstaan van huidproblemen. Ook voor de droge en gevoelige huid is een productlijn beschikbaar. Een product mag biologisch genoemd worden als het aan strenge voorwaarden voldoet. Zo is er tijdens de teelt geen sprake van het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen. De producten worden niet op dieren getest. Dit soort natuurlijke ingrediënten wordt gecertificeerd. Biologische cosmeticaproducten zijn samengesteld uit extracten van bloemen, planten en kruiden. De ingrediënten versterken elkaar waardoor het eindproduct een ware weldaad voor uw huid is.

Weleda en Rosel Heim biologische huidverzorging in Poeldijk

Salon Haagsche Schoonheid werkt met de biologische huidverzorgingsproducten van onder meer Weleda en Rosel Heim. Twee producenten van uiteenlopende huidverzorgingslijnen die aansluiten bij elk huidtype. Bij de schoonheidssalon worden diverse gelaatsbehandelingen, lichaamsbehandelingen en massages aangeboden. Een bezoek aan de salon is voor veel mensen een welkome afwisseling op de dagelijkse activiteiten en verplichtingen. De schoonheidsspecialiste vangt, bij een eerste bezoek, aan met een huidanalyse. Aan de hand hiervan kan nauwkeurig bepaald worden welke biologische huidverzorging in Poeldijk geschikt is voor u. Kies voor een basis gezichtsbehandeling waarbij uw huid onder meer diep gereinigd wordt of laat u verwennen met een 90 minuten durende Weleda verwenbehandeling. Uw huid ziet er na een behandeling beter en soepeler uit. Een behandeling bij een schoonheidssalon is een ideale aanvulling op uw gebruikelijke, dagelijkse huidverzorging.

Gezonde biologische huidverzorging in Poeldijk

Natuurlijke en biologische ingrediënten zijn niet alleen huidvriendelijk. Tijdens de teelt van de gewassen en gedurende het productieproces wordt rekening gehouden met het milieu. Biologische cosmeticaproducenten maken gebruik van recycleerbare verpakkingsmaterialen. Door over te stappen op het gebruik van biologische huidverzorging in Poeldijk doet u dus niet alleen uw lichaam een plezier, u draagt indirect bij aan de verbetering van het milieu. Toevoegingen als etherische oliën, bijvoorbeeld lavendel, geven biologische cosmeticaproducten een subtiele natuurlijke geur. Het kan voorkomen dat biologische huidverzorgingsproducten verschillen in kleur, geur en textuur. De werking is echter stukken veiliger en gezonder dan reguliere varianten. De schoonheidsspecialiste van Haagsche Schoonheid in Den Haag vertelt u alles wat u moet weten over de biologische cosmeticaproducten die bij u passen. U maakt kennis met de producten van Rosel Heim en Weleda. Kennismaken kan ook door een afspraak te maken voor een ontspannende, verkwikkende en verzorgende gelaatsbehandeling, lichaamsbehandeling en/of Ayurvedische massage. Bent u al bekend met de weldaad van een schoonheidsbehandeling en gunt u een bekende of geliefde ook deze ervaring? Bestel dan een cadeaubon bij salon Haagsche Schoonheid. De salon ligt op slechts 8 km van Poeldijk is en snel te bereiken. Meer weten of meteen een afspraak maken? U kunt de salon telefonisch en via e-mail benaderen.