Biologische huidverzorging Den Haag

Het gebruik en belang van biologische huidverzorging in Den Haag wordt steeds vaker ingezien. Naast de toename van bewuster leven en het eten van gezondere voeding willen meer en meer mensen hun huid op vriendelijke wijze verzorgen. Uw huid wordt dagelijks blootgesteld aan diverse invloeden van buitenaf. Biologische huidverzorging activeert het zelfherstellende vermogen van de huid en geeft u een frisse, verzorgde uitstraling.

Geef uw huid een oppepper met biologische huidverzorging in Den Haag

Uw huid is meer dan alleen de verpakking van uw volledige lichaam. De huid is waterdicht, maar kan daarnaast de stoffen die het nodig heeft om te kunnen functioneren binnen laten. Tegelijkertijd kunnen schadelijke en/of overbodige stoffen worden afgescheiden. Om optimaal te kunnen functioneren vernieuwd uw huid zichzelf voortdurend. Dagelijkse verzorging van de huid is voor veel mensen vanzelfsprekend. Maar heeft u er wel eens bij stil gestaan welke ingrediënten synthetische verzorgingsproducten bevatten? De toegevoegde chemische bestanddelen van synthetische huidverzorgingsproducten hebben vaak een droge en verouderde huid tot gevolg. Tijdens het aanbrengen van het product wordt als het ware een dunne laag op de huid gelegd die voorkomt dat uw huid normaal kan ademen. Op lange termijn wekt dit niet alleen huidirritaties en allergische reacties in de hand. Steeds vaker leiden synthetische producten tot ernstige huidklachten. Natuurlijke en biologische huidverzorgingsproducten zijn vriendelijker voor uw huid. Ze zijn gebaseerd op de krachtige werking van puur natuurlijke ingrediënten. Beschadiging van de huid is hierdoor vrijwel uitgesloten. Het gebruik van biologische huidverzorging in Den Haag is niet alleen van positieve invloed op uw lijf en leden, u draagt tegelijkertijd bij aan een beter milieu.

Uitgebreid assortiment biologische huidverzorging in Den Haag

Salon Haagsche Schoonheid werkt met de natuurlijke en biologische huidverzorgingsproducten van Rosel Heim en Weleda. Duurzame ondernemingen met een jarenlange geschiedenis in het ontwikkelen en toepassen van biologische huidverzorging. Het assortiment biologische huidverzorging in Den Haag is uitgebreid. Van gezichtsverzorging tot voedende haarshampoos en optimale bescherming tegen de zon. Probeer de volgende biologische huidverzorgingsproducten zelf eens uit en laat u overtuigen:

  • Dag- en nacht huidverzorging
  • Reinigende producten
  • Oogverzorgingsproducten
  • Lipverzorging
  • Shampoo en doucheproducten
  • Verzorgende maskers voor huid en haar

Biologische huidverzorging in Den Haag bevat puur natuurlijke ingrediënten. Plantaardige oliën, plantenextracten en natuurlijke gewassen zonder chemische toevoegingen verzorgen uw huid op vriendelijke wijze.

Herstel, verbeter en verzorg uw huid op biologische wijze

Uw huid beschermt uw lichaam dagelijks tegen schadelijke bestanddelen en invloeden van buitenaf. Naast een beschermende functie regelt uw huid ook zaken als uw lichaamstemperatuur en vochthuishouding. Schadelijke stoffen worden afgevoerd en uw huid laat zien hoe u in uw vel zit. Het is een bekend gegeven dat iemand die zich goed voelt een egale en soepele huid heeft. Voor de verzorging van uw huid is biologische huidverzorging in Den Haag een aanrader. Zowel de producten van Weleda en Rosel Heim houden uw huid in topvorm. Huidproblemen worden hersteld, waardoor de conditie van uw huid verbetert. De biologische producten bevatten puur natuurlijke ingrediënten zoals zinkoxide, extracten van kamille en aloë vera en kamfer. Deze stoffen hebben gelijkenissen met lichaamseigen stoffen en worden meer effectief door de huid opgenomen en verdragen. U kiest voor biologische huidverzorging in Den Haag omdat:

  • Er gebruik wordt gemaakt van natuurlijke, biologische ingrediënten.
  • De ingrediënten uw huid herstellen, verzorgen en verbeteren.
  • Er geen gebruik wordt gemaakt van chemische conserveringsmiddelen.

Unieke samenstelling biologische huidverzorgingsproducten

Voor de biologische huidverzorging in Den Haag wordt gebruikt gemaakt van ingrediënten die een 100% natuurlijke oorsprong hebben. Zowel Rosel Heim als Weleda selecteren de bestanddelen op basis van hun werking en zachtheid voor uw huid. Ieder huidverzorgingsproduct heeft een unieke samenstelling waarbij de individuele ingrediënten een versterkende werking op elkaar hebben. Elke productlijn bestaat uit een hoofdbestanddeel, een plant of vrucht. De unieke werking van de hoofdplant wordt versterkt door de toegevoegde plantaardige en/of natuurlijke etherische oliën. Biologische huidverzorging in Den Haag is geschikt voor iedereen. Voor elk huidtype is een productlijn beschikbaar. De producten die door salon Haagsche Schoonheid worden gebruikt bij de verschillende huid- en lichaamsbehandelingen zijn ook in de salon verkrijgbaar.

Biologische huidverzorging in Den Haag op maat

Overweegt u over te stappen van synthetische huidverzorging naar biologische producten? Laat dan eerst uw huid analyseren. Dit betekent dat gekeken wordt naar de algemene huidconditie waaronder rimpels, vet- en vochtgehalte en de elasticiteit van uw huid. Aan de hand van de analyse, die u bij salon Haagsche Schoonheid kunt laten uitvoeren, krijgt u een professioneel advies over het type en soort huidverzorgende product dat bij u past. Heeft biologische huidverzorging uw interesse en wilt u meer weten over de producten? Contact opnemen met salon Haagsche Schoonheid is vrijblijvend.