Ayurvedische massage Poeldijk

De Ayurvedische massage is een onderdeel van de meer dan 5000 jaar oude gezondheidsleer uit India. Net zoals het regelmatig oliën van een machine, houdt het grootste lichaamsorgaan, uw huid, van goede verzorging. Een Ayurvedische massage in Poeldijk wordt toegepast met aangenaam warme kruidenolie. Het resultaat van een behandeling is een diep ontspannen gevoel.

Verfijnde Ayurvedische massage in Poeldijk

Bij salon Haagsche Schoonheid in Den Haag wordt de Ayurvedische massagebehandeling aangeboden. Kruidenolie is een van de hoofdbestanddelen van een Ayurvedische massage in Poeldijk. De zachte, energetische massage brengt niet alleen rust. Regelmatig melden mensen ook een verbetering van slaapproblemen en een toename van energie. Uw lichaam en geest komen met elkaar in balans. Onbewust worden uw lichaam en geest blootgesteld aan diverse invloeden zoals stress, vermoeidheid en weersinvloeden. Ongemerkt stapelen deze negatieve factoren zich op waardoor blokkades in uw lichaam kunnen ontstaan. Afvalstoffen worden niet langer op effectieve wijze afgevoerd waardoor u zich minder goed voelt en minder energie heeft. De Ayurvedische massage in Poeldijk begint met een kort gesprek al dan niet in combinatie met een huidanalyse. Dit moment is bedoeld om de schoonheidsspecialiste uw body-mind type vast te kunnen laten stellen en eventuele klachten in beeld te brengen. Aan de hand hiervan worden de ingrediënten van de kruidenolie samengesteld die bij de Ayurvedische massage in Poeldijk gebruikt worden. Een Ayurvedische massage is een volledige lichaamsmassage waarbij u van ‘kop tot teen’ wordt behandeld. De duur van de behandeling hangt af van de uitgebreidheid van de lichaamsmassage.

Ervaar een Ayurvedische massage in Poeldijk

Een Ayurvedische massage in Poeldijk is meer dan een verkwikkende massage waarbij uw spieren losgemaakt worden. Een Ayurvedische massage is een ervaring. Het is een moment waarin u rust, ontspanning en verzorging beleefd. Een Ayurvedische massage in Poeldijk laat u ontsnappen aan de dagelijkse drukte, opgebouwde spanningen en zorgen. Als u op de zachte massagetafel ligt en de combinatie van massagetechnieken ervaart, voelt u de vermoeidheid afnemen. Doe uw ogen dicht en geniet van een diepe mate van ontspanning, waarbij de slaap nooit ver weg is. Het is een moment van totale rust. De schoonheidsspecialiste van Salon Haagsche Schoonheid doet het werk, terwijl u even helemaal niets moet. U moet in het dagelijkse leven al genoeg. Hoe goed u uw lichaam en huid ook verzorgd er komt een moment dat u moe bent. Thuis uitrusten en ontspannen lukken niet altijd even goed. Het is zo makkelijk om toch even iets te doen, terwijl dat tijdens een Ayurvedische massage in Poeldijk niet kan. Een uur of meerdere uurtjes kwaliteitstijd voor uzelf. Het is geen overbodige luxe. De batterijen worden opgeladen en na afloop van de Ayurvedische lichaamsmassage voelt u zich als herboren.

Reserveer een Ayurvedische massage

Bent u toe aan ontspanning op een hoger niveau? Wilt u meer weten over een Ayurvedische massage? Salon Haagsche Schoonheid ligt op 8 km van Poeldijk in de Haagse bloemenbuurt. De salon heeft een gevarieerd aanbod Ayurvedische massages en Ayurvedische lichaamsbehandelingen. Welke massage past het beste bij u? De schoonheidsspecialiste adviseert u graag over het soort behandeling en/of massage dat aansluit bij uw wensen en eventuele klachten. Van een kortdurende kennismakingsbehandeling tot een uitgebreide Ayurvedische lichaamsbehandeling in combinatie met een basis gezichtsbehandeling. Er is voor iedereen een geschikte behandeling mogelijk. Daarnaast kunt u overwegen om een geliefde een cadeaubon van salon Haagsche Schoonheid te schenken. De cadeaubonnen zijn beschikbaar in meerdere waardes en kunnen besteed worden aan een ontspannende behandeling bij de schoonheidssalon. Informatie en afspraken kunnen zowel telefonisch als via e-mail gevraagd en gemaakt worden. U bent van harte welkom bij salon Haagsche Schoonheid in Den Haag.