Ayurvedische massage Leidschendam

De van oorsprong uit India afkomstige natuurgeneeswijze Ayurveda wint in snel tempo bekendheid. Het is een gezondheidsleer die ook wel de leer van het leven wordt genoemd. Een Ayurvedische massage in Leidschendam is niet alleen goed voor uw huid. Het zorgt voor het in balans brengen van lichaam en geest waardoor u minder last heeft van vermoeidheid en zowel rust als ontspanning ervaart.

Effecten Ayurvedische massage in Leidschendam

De Ayurvedische massage in Leidschendam richt zich op het evenwicht van de drie dosha’s. Door invloeden van buitenaf kan de balans ontwricht raken en raakt uw lichaam vermoeid en/of ontstaan ziekten. Voorafgaand aan een Ayurvedische massage in Leidschendam, die u ondergaat bij salon Haagsche Schoonheid, worden uw body-mind type en eventuele (lichamelijke) klachten bekeken. De schoonheidsspecialiste zal toelichten dat deze korte intake noodzakelijk is om te kunnen bepalen welke ingrediënten gebruikt kunnen worden in de kruidenolie. Een Ayurvedische massage in Leidschendam wordt toegepast met gebruik van heerlijk warme kruidenolie, wat de volgende effecten heeft:

  • De warme kruidenolie dringt diep door in uw weefsels en verminderd stress en vermoeidheid op effectieve wijze.
  • Zowel de bloedsomloop als het lymfesysteem worden geactiveerd, waardoor afvalstoffen beter afgevoerd kunnen worden.
  • Uw lichaam en geest worden met elkaar in balans gebracht.
  • U krijgt een grotere zelfbewustwording.
  • De Ayurvedische massage in Leidschendam ontspant gewrichten en laat spierspanning afnemen.
  • Het zelfherstellend vermogen van uw lichaam wordt gestimuleerd.

Salon Haagsche Schoonheid, in Den Haag, stemt een Ayurvedische massage af op de behoeften van u lichaam en geest.

Verzorgende Ayurvedische massage in Leidschendam

De Ayurvedische massages met warme kruidenolie zijn zachte, energetische massages. Een behandeling is een aangenaam ontspannende ervaring voor uw lichaam. Tijdens de Ayurvedische massage in Leidschendam wordt uw hele lichaam behandeld. U ligt op een zachte massagetafel en wordt van ‘kop tot teen’ behandeld met de op uw dosha’s afgestemde kruidenolie. De behandeling wordt door de meeste mensen als zó ontspannend ervaren dat er geregeld iemand is die in slaap valt. Na de massage voelt u zich relaxt en zit u vol nieuwe energie. Bij salon Haagsche Schoonheid worden zowel korte als langere Ayurvedische massages aangeboden. De massages helpen onder meer stress gerelateerde klachten en slaapproblemen voorkomen. Het is een aanvulling op een gezonde levensstijl en past bij iedereen. Geadviseerd wordt om regelmatig een Ayurvedische massage te ondergaan. Het spreekt voor zich dat bij de Ayurvedische massages gebruik wordt gemaakt van natuurlijke huidverzorgingsproducten en kruiden die een positief effect hebben op uw eventuele klachten.

Dames en heren kiezen voor een Ayurvedische massage in Leidschendam

Ayurvedische massages en lichaamsbehandelingen zijn geschikt voor dames en heren. U hoeft geen lichamelijke klachten te hebben om de kracht van Ayurveda te ervaren. De massages werken ook preventief en zijn mede daarom geschikt voor vrijwel iedereen. Wilt u ook ervaren hoe ontspannend een Ayurvedische massage kan zijn? Vlakbij Leidschendam, maakt u in Den Haag kennis met de Ayurvedische massagemogelijkheden bij salon Haagsche Schoonheid. De behandelingen worden uitgevoerd in de serene omgeving van de salon waarbij uw lichaam en geest centraal staan. Het is een ontspannende ervaring die rust en energie brengt. Gewoon omdat uw lichaam af en toe wel wat extra’s kan gebruiken. Ervaar hoe de vermoeidheid uw lichaam verlaat en u zich aangenaam ontspannen voelt. Meer weten? Een afspraak maakt u eenvoudig door telefonisch contact op te nemen. De schoonheidsspecialiste van salon Haagsche Schoonheid adviseert u over de diverse behandelingen en massages die bij u passen. Kom zelf kennismaken of laat iemand uit uw omgeving kennismaken met de weldaad van een Ayurvedische massage. U bent welkom bij schoonheidssalon Haagsche Schoonheid in Den Haag.