Ayurvedische massage Honselersdijk

De oude Indiase gezondheidsleer Ayurveda bestaat ruim 5000 jaar. Het wordt gezien als het oudste gezondheidssysteem en betekent zoveel als “kennis van het leven”. Een Ayurvedische massage in Honselersdijk kan zowel preventief als ter vermindering van klachten en aandoeningen worden ingezet. Een Ayurvedische massage brengt uw lichaam en geest weer in balans waardoor u meer energie en een positief gevoel heeft.

Dosha’s en een Ayurvedische massage in Honselersdijk

Een Ayurvedische massage in Honselersdijk begint bij salon Haagsche Schoonheid met een kort gesprek. Aan de hand hiervan worden uw huidtype, (lichamelijke) klachten en uw dosha (body-mind type) bepaald. De Ayurveda is gebaseerd op de drie dosha’s Kapha, Pitta en Vata. Gezamenlijk vertegenwoordigen de dosha’s de basiselementen van het universum: aarde, ether, lucht, vuur en water. Afhankelijk van het gesprek zal de schoonheidsspecialiste de kruidenolie samenstellen. Een Ayurvedische massage in Honselersdijk onderscheidt zich van andere massagetechnieken door het gebruik van aangenaam warme kruidenolie. Salon Haagsche Schoonheid in Den Haag adviseert een Ayurvedische massage voor alle leeftijden, dames en heren. Het is een energetische, zachte lichaamsmassage. U wordt van kop tot teen behandeld, waarbij u een diepe mate van ontspanning bereikt. Door de combinatie van massagetechnieken worden eventuele blokkades die zich in uw lichaam bevinden opgeheven. Zowel uw bloedsomloop, lymfestelsel als spijsverteringsstelsel worden gestimuleerd en lichaamsfuncties zoals de afvoer van afvalstoffen wordt verbeterd. Na een Ayurvedische in massage in Honselersdijk voelt u zich beter en meer vitaal. Bij koorts, besmettelijke ziektes en tijdens de eerste drie maanden van een zwangerschap kan een Ayurvedische massage niet worden ondergaan.

Lichaam en geest terug in balans

Dagelijkse drukte, stress en vermoeidheid hebben effect op uw gezondheid en welzijn. Een Ayurvedische massage in Honselersdijk is een effectieve manier om de balans tussen lichaam en geest te herstellen. Om dit te bereiken wordt de massage met warme kruidenolie uitgevoerd. Daarnaast heeft een Ayurvedische lichaamsmassage andere voordelen en helpt bij onder andere:

  • Vermoeidheid en stress te verminderen.
  • Na een Ayurvedische massage verbetert uw nachtrust.
  • Pijn- en vermoeidheidsklachten worden verminderd en opgelost.
  • Een Ayurvedische massage verhoogt uw weerstand.
  • Uw huid ziet er soepel, fris en glad uit.

Gedurende de Ayurvedische massage in Honselersdijk ligt u op een zachte, comfortabele massagetafel. De combinatie van warme kruidenolie en de professionele massage maken dat u zich al snel volledig kunt ontspannen. Stress, zorgen en vermoeidheidsklachten vallen als het ware van u af. Salon Haagsche Schoonheid heeft korte en lange lichaamsmassages. Na een behandeling heeft u tijd om een kopje thee te drinken met daarbij iets lekkers. U ervaart een bijzonder gevoel als de behandeling ten einde is. Regelmatig een afspraak maken voor een Ayurvedische massage in Honselersdijk laat u keer op keer uitkijken naar een weldadige wellness ervaring. Gewoon even weg van de dagelijkse drukte. Het werkt verfrissend en verhelderend voor lichaam en geest.

Reserveer een Ayurvedische massage in Honselersdijk

Bent u benieuwd hoe ontspannen een Ayurvedische massage in Honselersdijk echt is? U kunt een afspraak maken voor een behandeling bij salon Haagsche Schoonheid in Den Haag. De salon ligt op 10 km van Honselersdijk en is zowel telefonisch als via e-mail bereikbaar. Binnen de salon wordt gewerkt met biologische en natuurlijke huidverzorgingsproducten die worden afgestemd op uw huidtype. Een Ayurvedische massage in Honselersdijk is een weldadige ervaring die zowel preventief als ter vermindering van diverse klachten kan worden aangewend. Ervaar zelf hoe de warme kruidenolie nog een tijd lang na werkt. Het is een gevoel dat door geen andere massagevorm wordt geëvenaard. Meer weten of een afspraak maken? Neem dan contact op met de schoonheidsspecialiste van salon Haagsche Schoonheid. U bent van harte welkom voor een gelaats- en/of lichaamsbehandeling.