Natuurlijke cosmeticaproducten Wassenaar

Staat u weleens stil bij het feit dat alles wat u op uw huid smeert, uiteindelijk ook in uw bloed terecht komt? Reguliere cosmetica bestaat uit veelal synthetische ingrediënten die allemaal hun sporen op uw huid nalaten. Speelt u al een tijdje met de gedachte om natuurlijke cosmeticaproducten in Wassenaar te kopen? Natuurlijke verzorgingsproducten zijn vriendelijk voor uw huid en prettig in gebruik. Voor elk huidtype is een verzorgend product beschikbaar.

Natuurlijke cosmeticaproducten in Wassenaar zijn vrij van parabenen

Parabenen zitten in veel reguliere cosmeticaproducten verwerkt. Het zijn chemische stoffen die gebruikt worden om producten te conserveren. U komt parabenen tegen in dagelijkse verzorgingsproducten zoals onder meer shampoos, conditioners, zonnebrandcrèmes, dag- en nachtcrèmes maar ook in mascara en andere make-up producten. In Den Haag krijgt u van de schoonheidsspecialiste van salon Haagsche Schoonheid meer informatie over de ingrediënten die in natuurlijke cosmeticaproducten verwerkt zijn. Haagsche Schoonheid adviseert het gebruik van natuurlijke cosmeticaproducten in Wassenaar van producenten als Rosel Heim, Lakshmi, SpaRitual en Weleda. Deze producten bevatten geen parabenen. Natuurlijke cosmeticaproducten worden op natuurlijke manier geconserveerd. Dit gebeurt onder meer door verhitting. Door het ontbreken van synthetische en chemische ingrediënten wordt uw huid op een meer vriendelijke en duurzame manier verzorgd. Synthetische bestanddelen beschadigen de functie van de huid, doordat uw poriën verstopt raken. Het overstappen op het gebruik van natuurlijke cosmeticaproducten in Wassenaar laat uw huid weer ademen. De huid krijgt haar beschermende functie terug.

Verschil biologische en natuurlijke cosmeticaproducten in Wassenaar

Onder meer Weleda produceert 100% natuurlijke cosmeticaproducten. Alle ingrediënten die in de producten verwerkt worden hebben een natuurlijke oorsprong waarbij van de toevoeging van synthetische stoffen geen sprake is. De Weleda natuurlijke cosmeticaproducten in Wassenaar bevatten bloemen, planten, kruiden, plantenextracten en etherische oliën. Daarnaast heeft Weleda ook volledig biologische producten. Het grote verschil tussen natuurlijke en biologische producten is de manier waarop de ingrediënten geteeld worden. Biologische producten krijgen een certificaat mee. Dit houdt in dat de teler aan kan tonen dat bij de groei van de gewassen geen chemicaliën en/of pesticiden zijn gebruikt. Een 100% natuurlijk product is dus niet per definitie biologisch. Salon Haagsche Schoonheid laat u graag kennismaken met de natuurlijke cosmeticaproducten in Wassenaar. Daarbij wordt u geïnformeerd over de verzorgende werking en de onderlinge verschillen.

Overstappen op natuurlijke cosmeticaproducten in Wassenaar

De interesse voor natuurlijke huidverzorgingsproducten is de laatste jaren sterk toegenomen. Mensen zijn meer bewust bezig met huidvriendelijke producten. Het overstappen op het gebruik van natuurlijke cosmeticaproducten in Wassenaar verbetert de uitstraling en algehele conditie van uw huid. Het productieproces vindt op duurzame wijze plaats, waardoor u indirect een bijdrage levert aan de verbetering van het milieu. Uw vertrouwde cosmeticaproduct inruilen voor een natuurlijke variant kan een hele stap betekenen. Voordat u uw keuze op een bepaald product laat vallen is informatie en advies gewenst. Dit krijgt u niet bij de online drogist of groothandel. Wees vriendelijk voor uw lijf en huid. Laat u voorlichten door een vakkundige schoonheidsspecialiste die ervaring heeft met de werking van natuurlijke cosmeticaproducten. In Den Haag maakt u een afspraak bij salon Haagsche Schoonheid. Uw huid wordt geanalyseerd, zodat het juiste product wordt gekozen dat bij uw huidtype past. Naast natuurlijke cosmeticaproducten kunt u bij de salon genieten van weldadige massages, gelaats- en lichaamsbehandelingen. Bij de verschillende behandelingen wordt gebruik gemaakt van natuurlijke huidverzorgingsproducten. Neem de tijd voor een ontspannend moment voor lichaam en geest. Het overstappen op natuurlijke cosmetica was niet eerder zo aantrekkelijk. Meer weten of een afspraak maken? Salon Haagsche Cosmetica is gevestigd in de Haagse bloemenbuurt. U kunt zowel telefonisch als via e-mail contact opnemen.