Lichaamsbehandeling Leidschendam

Bent u toe aan een heerlijke lichaamsbehandeling in Leidschendam? Bij salon Haagsche Schoonheid in Den Haag komen ontspanning, huidverzorging en huidbescherming op unieke wijze samen. Er zijn diverse mogelijkheden voor een verwen behandeling. Laat uw zorgen even voor wat ze zijn en geniet van lichaamsbehandelingen als cosmetische voetverzorging of een Thaise kruidenstempel massage.

Een lichaamsbehandeling in Leidschendam is pure weldaad voor lichaam en geest

Bij salon Haagsche Schoonheid geniet u optimaal van een lichaamsbehandeling in Leidschendam. De behandelingen zijn apart of als combinatie met een gelaatsbehandeling en/of een massage te reserveren. Het spreekt voor zich dat u tijd besteed aan de verzorging van uw lichaam en geest. Hiervoor maakt u gebruik van reguliere of natuurlijke huidverzorgingsproducten. Toch is een lichaamsbehandeling als aanvulling op de normale lichaamsverzorging aan te raden. Uw huid wordt dagelijks blootgesteld aan schadelijke invloeden zoals uitlaatgassen en synthetische ingredi├źnten van reguliere cosmetica. Daar komt de dagelijkse stress factor bij en het feit dat u naast alle verplichtingen soms geen tijd heeft om een rustmoment in te lassen. Een lichaamsbehandeling in Leidschendam is de ideale manier om uw lichaam en geest weer in balans te brengen. Door te kiezen voor een behandeling die bij u past voelt u zich na afloop minder moe en zit u lekker in uw vel.

Uitgebreide lichaamsbehandeling in Leidschendam

Uw lichaam heeft soms echt behoefte aan optimale ontspanning en verzorging. Een lichaamsbehandeling in Leidschendam kan in deze behoefte voorzien. Als u geen tijd heeft voor een uitgebreide lichaamsbehandeling in combinatie met een Ayurvedische massage of een gezichtsbehandeling kunt u ook kiezen voor een korte behandeling. Elke lichaamsbehandeling in Leidschendam is gericht op ontspanning. Uw geest kan zich ook gedurende kortere tijd ontspannen. Terwijl de schoonheidsspecialiste de behandeling uitvoert, voelt u hoe uw lichaam zich ontspant en hoe de vermoeidheid afneemt. Een lichaamsbehandeling wordt afgestemd op uw huidtype en eventuele (lichamelijke) klachten. Om huidverzorgende producten te gebruiken die passen bij uw huidtype wordt een huidanalyse uitgevoerd. Salon Haagsche Schoonheid werkt met biologische en natuurlijke huidverzorgingsproducten die uw huid verbeteren. Wat dacht u van een bloedsomloop stimulerende borstelmassage met lichaamspakking of een heerlijke Ayurvedische lichaamsmassage met warme kruidenolie?

Voordelen van een lichaamsbehandeling in Leidschendam

De lichaamsbehandelingen van salon Haagsche Schoonheid, in Den Haag, bieden naast ontspanning ook resultaten. Zo worden stress en vermoeidheid op effectieve wijze bestreden. Uw bloedsomloop wordt door middel van verschillende massagetechnieken gestimuleerd en verbeterd waardoor u een beter gevoel krijgt. Dankzij de ruime keuze uit verschillende lichaamsbehandelingen is er altijd een behandeling en/of massage die bij u past. Van een kort bezoek tot een uitgebreide verwenbehandeling. Uw lichaam en geest komen optimaal tot rust. Verschillende behandelingen hebben een diep reinigende werking waardoor uw huid er beter en frisser uitziet. In combinatie met de natuurlijke en biologische huidverzorgingsproducten, welke in de salon gebruikt worden, wordt uw huid optimaal verzorgd. Laat u zelf ook eens in de watten leggen. U verdient het. De schoonheidsspecialiste informeert u graag over de behandelmogelijkheden.

Wanneer is het tijd voor een lichaamsbehandeling bij een schoonheidssalon?

Ieder moment is een goed moment voor een verkwikkende lichaamsbehandeling bij een ervaren schoonheidsspecialiste. Gedurende de behandeling staan uw gezondheid en welzijn centraal. Salon Haagsche Schoonheid is vanuit Leidschendam goed te bereiken. U bent van harte welkom bij de salon aan het Irisplein. De schoonheidsspecialiste voorziet u van persoonlijk advies en licht de behandelingen en massages nader toe. Heeft u zelf het genot van een lichaamsbehandeling ervaren en wilt u een vriend of vriendin kennis laten maken met deze vorm van ontspanning? Overweeg dan het schenken van een cadeaubon. De ultieme ontspanning begint al met het maken van een afspraak bij salon Haagsche Schoonheid.