Gelaatsbehandeling met Rosel Heim of Weleda Wassenaar

Bij salon Haagsche Schoonheid beleeft u ontspannende en huidverzorgende gezichtsbehandelingen. Voor de gelaatsbehandeling met Rosel Heim of Weleda in Wassenaar gebruikt de ervaren schoonheidsspecialiste producten die op uw huidtype worden afgestemd. Beide cosmeticamerken, Rosel Heim en Weleda, zijn van hoogwaardige kwaliteit. Een gelaatsbehandeling bij salon Haagsche Schoonheid is geschikt voor mannen en vrouwen. Is het bovendien geen aantrekkelijke gedachte om een gelaatsbehandeling te combineren met een ontspannende massage?

Verzorgende gelaatsbehandeling met Rosel Heim of Weleda in Wassenaar

Dagelijks verzorgt u uw gezicht. Een verzorgde uitstraling met een soepele huid hoort bij een gezond lichaam. Toch kan uw gezicht, en uw huid, regelmatig een oppepper gebruiken. In Den Haag wordt bij salon Haagsche Schoonheid gewerkt met de natuurlijke en biologische cosmeticaproducten van Rosel Heim en Weleda. Een gelaatsbehandeling met Rosel Heim of Weleda in Wassenaar heeft een diep reinigende werking. Uw huid wordt dagelijks blootgesteld aan weersinvloeden, schadelijke uitlaatgassen en synthetische bestanddelen van reguliere verzorgingsproducten. Professionele gelaatsbehandelingen hebben niet alleen een reinigende werking. Schoonheidsspecialisten kunnen vroegtijdig huidproblemen ontdekken en behandelen. Acné en kraaienpootjes kunnen vaak behandeld worden. De producten die bij een gelaatsbehandeling met Rosel Heim of Weleda in Wassenaar gebruikt worden, zijn vooraf afgestemd op uw huidtype. Natuurlijke verzorgingsproducten hebben een milde werking waarbij er nauwelijks huidirritaties en/of allergische reacties voorkomen. De gezichtsbehandeling is tegelijk een moment van ontspanning. Het is daarmee goed om uw huid te verbeteren en uw zinnen even te verzetten. Door regelmatig een gelaatsbehandeling bij salon Haagsche Schoonheid in Den Haag te ondergaan ziet uw huid er gezond en beter uit. U krijgt meer zelfvertrouwen.

Beleef een welverdiende gelaatsbehandeling

Tegenwoordig heeft iedereen haast. De hele dag bent u druk bezig met werkzaamheden en activiteiten die de nodige aandacht eisen. Hoe aantrekkelijk is dan het idee van een moment van totale ontspanning? Zeker als de volgende vakantie nog wel even op zich laat wachten is een bezoek aan salon Haagsche Schoonheid een weldadige ervaring. Een gelaatsbehandeling met Rosel Heim of Weleda in Wassenaar laat u ontsnappen aan het dagelijkse ‘moeten’. Bij Haagsche Schoonheid is een gelaatsbehandeling met Rosel Heim of Weleda in Wassenaar meer dan het reinigen en verzorgen van uw gezicht. Het is een combinatie van ervaringen. Na een korte huidanalyse waarbij de huidverzorgende producten worden afgestemd op uw huidtype vangt de behandeling aan. De salon heeft voor iedereen een geschikte gelaatsbehandeling. Van een basis kennismakingsbehandeling van 30 minuten tot een uitgebreide East Meets West Ayurvedische lichaamsmassage gecombineerd met een basisgezichtsbehandeling die 135 minuten duurt. Iedere gelaatsbehandeling met Rosel Heim of Weleda in Wassenaar brengt rust en ontspanning. U ervaart een schone, soepele huid die er verzorgd uitziet.

Onbezorgd genieten van een gelaatsbehandeling met Rosel Heim of Weleda in Wassenaar

Een gelaatsbehandeling in Den Haag is pure verwennerij voor lichaam en geest. De schoonheidsspecialiste van Haagsche Schoonheid laat uw gezicht stralen. Na een gelaatsbehandeling voelt u zich minder moe en heeft u nieuwe energie. Kijk snel welke gelaatsbehandeling of combinatie van behandelingen bij u past en geniet onbezorgd van een moment voor uzelf. Kent u iemand waarvan u vindt dat hij of zij een gelaats- en/of lichaamsbehandeling heeft verdiend? Salon Haagsche Schoonheid beschikt over cadeaubonnen waarmee u iemand blij maakt. U geeft daarmee een geliefde een bijzonder uitje. Wie wordt daar nu niet blij van? Meer weten over de verschillende gelaatsbehandelingen met Rosel Heim of Weleda in Wassenaar? Salon Haagsche Schoonheid bevindt zich in de driehoek van de Laan van Meerdervoort, de Goudenregenstraat en de Segbroeklaan in Den Haag. Zowel met het openbaar vervoer als met eigen vervoer kunt u de salon bereiken. Een afspraak maken doet u zowel telefonisch als via e-mail.