Gelaatsbehandeling met Rosel Heim of Weleda Voorburg

Uw huid wordt dag in dag uit aan allerlei omstandigheden en invloeden blootgesteld. De huid heeft een zelfherstellend vermogen waardoor uw huid er lange tijd jong uit ziet. Ziet u de eerste tekenen van het ouder worden? Voelt uw huid droog en minder soepel aan? Een gelaatsbehandeling met Rosel Heim of Weleda in Voorburg laat uw huid weer stralen. U kunt nu zelf de verzorgende werking ervaren tijdens een ontspannende gelaatsbehandeling bij salon Haagsche Schoonheid in Den Haag.

Verzorgende gelaatsbehandeling met Rosel Heim of Weleda in Voorburg

Uw huid vernieuwt zich voortdurend. Gemiddeld heeft u elke vier tot zes weken een volledige nieuwe huid. Om uw huid in optimale conditie te houden is huidverzorging belangrijk. Hoe goed en vriendelijk u uw huid ook verzorgt, een gelaatsbehandeling bij een ervaren schoonheidsspecialiste is een waardevolle aanvulling op de dagelijkse verzorging. In Den Haag kunt u bij salon Haagsche Schoonheid terecht voor een gelaatsbehandeling met Rosel Heim of Weleda in Voorburg. De salon heeft bewust voor de huidvriendelijke producten van deze cosmeticaproducenten gekozen omdat ze geschikt zijn voor elk huidtype en bestaan uit natuurlijke en biologische ingrediënten. Een verzorgende gelaatsbehandeling met Rosel Heim of Weleda in Voorburg begint doorgaans met een huidanalyse. Een huidanalyse stelt de schoonheidsspecialiste in staat professioneel te bepalen welke huidverzorgingsproducten het beste bij uw huidtype en eventuele huidproblemen aansluiten. Daarna wordt uw huid vakkundig en diep gereinigd. Eventuele huidschilfers worden verwijderd. Acné en zwarte puntjes worden behandeld, waarna uw huid er fris en schoon uitziet. Een gelaatsbehandeling met Rosel Heim of Weleda in Voorburg kan uitstekend gecombineerd worden met een Ayurvedische lichaamsbehandeling of een spierontspannende massage.

Ontspannende gelaatsbehandeling met Rosel Heim of Weleda in Voorburg

Tijd maken voor uzelf is voor veel mensen moeilijk. Tijd nemen om u zelf te verwennen is geen overbodige luxe, maar gewoon een gezonde toevoeging voor lichaam en geest. Overweegt u een eerste gelaatsbehandeling bij de schoonheidsspecialiste en weet u niet wat u kunt verwachten? U hoeft zich geen zorgen te maken. De schoonheidsspecialiste van salon Haagsche Schoonheid legt u alles duidelijk en rustig uit. U krijgt uitleg over de inhoud van een gelaatsbehandeling met Rosel Heim of Weleda in Voorburg en u heeft alle tijd om vragen te stellen. Wilt u meer weten over de huidverzorgingsproducten die gebruikt worden bij de salon? U bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek waarin uw vragen worden beantwoord. Een gelaatsbehandeling met Rosel Heim of Weleda in Voorburg is een typisch verwenmoment waarbij u even niet hoeft te denken aan de dagelijkse beslommeringen. Neem plaats op de massagetafel en laat de schoonheidsspecialiste het werk doen. Reinigen, een masker, massage van de hoofdhuid, décolleté en handen en voeten. De mogelijkheden die van een gelaatsbehandeling een unieke ervaring maken zijn uitgebreid. Het is maar net waar u behoefte aan heeft en hoeveel tijd u neemt voor een gelaatsbehandeling met Rosel Heim of Weleda in Voorburg. Na afloop van de behandeling voelt u zich ontspannen en ziet uw huid er fris, stralend en soepel uit.

Geef een gelaatsbehandeling cadeau

Kent u iemand waarvan u vindt dat hij of zij een ontspannende gelaatsbehandeling bij salon Haagsche Schoonheid in Den Haag heeft verdiend? Overweeg dan het geven van een cadeaubon. De cadeaubonnen zijn in meerdere waardes beschikbaar en verkrijgbaar bij de salon. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met de salon voor het maken van een afspraak of voor het vragen van meer informatie. De schoonheidsspecialiste maakt graag kennis met u en legt u de mogelijke behandelingen nader toe. Contact opnemen doet u snel telefonisch. Stuurt u liever een e-mail? Ook dat is mogelijk. Uw vraag wordt zo spoedig mogelijk beantwoord.