Gelaatsbehandeling met Rosel Heim of Weleda Naaldwijk

Een professionele gelaatsbehandeling is een prima aanvulling op de dagelijkse gezichtsverzorging. Uw huid straalt en ziet er soepel uit. Een gelaatsbehandeling met Rosel Heim of Weleda in Naaldwijk is een heerlijke ervaring. De schoonheidsspecialiste van salon Haagsche Schoonheid maakt gebruik van de producten van Rosel Heim en Weleda. Natuurlijke en biologische huidverzorgingsproducten die aansluiten bij uw wensen en huidtype.

Huidverbeterende gelaatsbehandeling met Rosel Heim of Weleda in Naaldwijk

Elke gelaatsbehandeling bij salon Haagsche Schoonheid in Den Haag begint met een huidanalyse. Dit doet de schoonheidsspecialiste om te kunnen bepalen welke huidverzorgingsproducten exact bij uw huidtype passen. Voor elk huidtype en bijna elk huidprobleem is een gelaatsbehandeling met Rosel Heim of Weleda in Naaldwijk beschikbaar. Uw huid wordt na de huidanalyse grondig en diep gereinigd. Waarom heeft uw huid baat bij een diepe reiniging? Dagelijks heeft uw huid het zwaar te verduren. Denk maar aan de reguliere cosmeticaproducten welke u gebruikt en de chemische bestanddelen die deze bevatten. Uw huid neemt chemische ingrediënten minder goed op dan natuurlijke bestanddelen. Langdurig gebruik van reguliere huidverzorgingsproducten kan tot verstopte poriën leiden. Daarnaast wordt uw huid blootgesteld aan uitlaatgassen en industriële dampen. Na een diepe reiniging is uw huid beter in staat te ademen en wordt de zelfherstellende functie hersteld. Afhankelijk van uw wens wordt de gelaatsbehandeling met Rosel Heim of Weleda in Naaldwijk vervolledigd met een milde peeling, een verwennend gezichtsmasker, een ontspannende gezichtsmassage en een afsluitende verzorging. Een gelaatsbehandeling met Rosel Heim of Weleda in Naaldwijk kan bovendien uitstekend gecombineerd worden met een verkwikkende massage maar ook een lichaamsbehandeling is ideaal om te ontspannen.

Gelaatsbehandeling met Rosel Heim of Weleda in Naaldwijk voor hem en haar

De tijd dat alleen dames voor een gelaatsbehandeling naar de schoonheidssalon gingen, ligt ver achter ons. Steeds meer mannen kennen het belang van optimale huidverzorging en kiezen regelmatig voor een gelaatsbehandeling met Rosel Heim of Weleda in Naaldwijk. Waarom kiest u voor een gelaatsbehandeling met huidverzorgingsproducten van Rosel Heim of Weleda? Beide producenten staan bekend om het gebruik van 100% natuurlijke ingrediënten. Natuurlijke en biologische huidverzorgingsproducten bevatten bestanddelen en extracten van bloemen, bomen, planten en kruiden. Chemische of synthetische ingrediënten worden niet toegevoegd, ook niet ter conservering van de cosmeticaproducten. De biologische ingrediënten zijn, zoals vereist om biologische genoemd te mogen worden, gecertificeerd. Dat houdt in dat tijdens de teelt geen gebruik wordt gemaakt van chemische bestrijdingsmiddelen. Het productieproces vindt op duurzame wijze plaats. Met een gelaatsbehandeling met Rosel Heim of Weleda in Naaldwijk draagt u indirect bij aan een beter milieu.

Uitgebreid aanbod gelaatsbehandelingen

Salon Haagsche Schoonheid heeft een uitgebreid aanbod gelaatsbehandelingen. De behandelingen worden afgestemd op uw huidtype en eventuele huidklachten. Het is mogelijk om een gezichtsbehandeling te combineren met een volledige lichaamsbehandeling. Een gelaatsbehandeling is meer dan het laten reinigen van uw gezicht. Het is een moment van ontspanning en verwennerij. U komt tijdens de ontspannende gelaatsbehandeling tot rust en hoeft even helemaal niets. Van een korte sessie tot een complete lichaamsbehandeling met aanvullende gezichtsbehandeling waarbij u 135 minuten lang als het ware van een mini-vakantie geniet. Het is mogelijk bij salon Haagsche Schoonheid. Na afloop van de gelaatsbehandeling met Rosel Heim of Weleda in Naaldwijk voelt uw huid weer fris en soepel aan. U heeft een stralende, jeugdige uitstraling en voelt zich minder vermoeid. Wilt u meer weten over de gelaatsbehandelingen van salon Haagsche Schoonheid? De salon in Den Haag is vanuit Naaldwijk vlot bereikbaar. Maak eens een afspraak en kies voor de verantwoorde huidverzorgingsproducten met natuurlijke ingrediënten. Kennismaken kan met zowel een korte als uitgebreide behandeling. Een afspraak maakt u telefonisch of door een e-mail te sturen naar salon Haagsche Schoonheid.