Gelaatsbehandeling met Rosel Heim of Weleda Monster

Een gezonde huid heeft de juiste verzorging nodig. De voortdurende blootstelling aan invloeden van binnen- en buitenaf laat de conditie van uw huid veranderen. Uw huid is minder gevoelig voor beschadigingen door te kiezen voor de juiste huidverzorging. Om uw huid in optimale conditie te houden is een gelaatsbehandeling met Rosel Heim of Weleda in Monster een aanrader.

Klassieke gelaatsbehandeling met Rosel Heim of Weleda in Monster

Is dit de eerste keer dat u voor een gelaatsbehandeling met Rosel Heim of Weleda in Monster naar salon Haagsche Schoonheid komt? Of bent u eerder bij de salon in Den Haag geweest voor een ontspannende behandeling? Als het de eerste keer is dat u de schoonheidssalon bezoekt begint de gelaatsbehandeling met Rosel Heim of Weleda in Monster met een volledige huidanalyse. De huidanalyse dient om uw huidtype en de conditie van uw huid te bepalen. De schoonheidsspecialiste stemt de huidverzorgende producten, die gebruikt worden bij de gelaatsbehandeling, af op de resultaten van de huidanalyse. Een gelaatsbehandeling met Rosel Heim of Weleda in Monster is bij salon Haagsche Schoonheid gericht op het verbeteren en verzorgen van uw huidconditie. Zowel de huidverzorgingsproducten van Rosel Heim als van Weleda bestaan uit natuurlijke en biologische ingrediënten. Chemische en/of synthetische bestanddelen ontbreken, waardoor de cosmeticaproducten huidvriendelijk zijn en nauwelijks huidirritaties of allergische reacties veroorzaken.

Iedereen verdient een gelaatsbehandeling met Rosel Heim of Weleda in Monster

Wist u dat een regelmatige gelaatsbehandeling een ware weldaad is voor uw huid? Hoe goed u uw huid ook verzorgd een bezoek aan de schoonheidsspecialiste geeft uw huid net die extra oppepper die wel allemaal wel eens nodig hebben. Een gelaatsbehandeling met Rosel Heim of Weleda in Monster is geschikt voor ieder huidtype. Zowel dames, heren als jongeren hebben baat bij een diep reinigende, herstellende, verzorgende of ontspannende gelaatsbehandeling. In Den Haag kunt u bij salon Haagsche Schoonheid een gelaatsbehandeling combineren met een massage of een lichaamsbehandeling. De salon heeft een gevarieerd aanbod gelaats- en lichaamsbehandelingen die zowel qua inhoud als duur uiteenlopen. Ontdek de wereld van Weleda tijdens een korte behandeling van 30 minuten of laat u volledig in de watten leggen met een 90 minuten durende Weleda verwenbehandeling. Het ruime aanbod maakt dat er altijd een gelaatsbehandeling met Rosel Heim of Weleda in Monster is die aansluit bij uw wensen en verwachtingen.

Verwen uzelf met een gelaatsbehandeling

Gezicht- en huidverzorging zijn in elke fase van uw leven belangrijk. De juiste verzorging zorgt ervoor dat uw huid soepel blijft, niet uitdroogt en de beschermende functie behoudt. Zeker in de hectiek en het dagelijkse ‘moeten’ kan een moment voor uzelf er wel eens bij in schieten. Geef uw huid waar deze recht op heeft, een geregelde gelaatsbehandeling met Rosel Heim of Weleda in Monster. Een gezichtsbehandeling is meer dan het later reinigen van uw huid. De behandelingen richten zich op het verbeteren van de huid en een verzorgde uitstraling. Na een gelaatsbehandeling, eventueel in combinatie met een lichaamsmassage, heeft u nieuwe energie. De vermoeidheid en stress verlaten lichaam en geest, terwijl u op de zachte massagetafel ligt en geniet van een welverdiend verwenmoment. Weet u niet welke gelaatsbehandeling geschikt is voor u? De schoonheidsspecialiste van salon Haagsche Schoonheid voorziet u van vakkundig advies. Kennismaken met de gelaats- en lichaamsbehandelingen in Den Haag kan door een afspraak te maken bij de salon. U bent welkom voor een korte of uitgebreide gelaatsbehandeling met de biologische en natuurlijke huidverzorgingsproducten van Rosel Heim en Weleda. Bent u op zoek naar een origineel geschenk? Salon Haagsche Schoonheid heeft speciale cadeaubonnen in verschillende waardes.