Biologische huidverzorging Wassenaar

‘Smeer alleen ingrediënten op uw lichaam die ook geschikt zijn voor inwendig gebruik.’ Het is een zinsnede die wellicht raar klinkt, maar die eigenlijk heel logisch is. Uw huid is het grootste orgaan en heeft een beschermende functie. Veel reguliere cosmeticaproducten bevatten synthetische ingrediënten die schadelijk zijn voor de huid. Met biologische huidverzorging in Wassenaar bent u lief voor uw eigen lichaam en heeft u indirect een positieve invloed op de natuur en het milieu.

Waarom biologische huidverzorging in Wassenaar?

Wat is eigenlijk het belang van biologische cosmetica en waarom stapt u over op het gebruik van biologische huidverzorging in Wassenaar? De schoonheidsspecialiste van salon Haagsche Schoonheid legt u alles uit over natuurlijke en biologische huidverzorgingsproducten. U vindt de salon in de Haagse bloemenbuurt op korte afstand van Wassenaar. Aangezien de conditie van uw huid een groot aandeel heeft in uw lichamelijke gezondheid is verzorging van belang. Een mooi ogende huid past bij een gezonde uitstraling. Biologische huidverzorging in Wassenaar heeft als doel uw huid op natuurlijke wijze te herstellen en te voeden. Om dit te kunnen bereiken is het biologisch evenwicht onmisbaar. Uw huid heeft een uniek zelfherstellend vermogen en kan zichzelf in stand houden. Uw huid beschermt u tegen onderkoeling, uitdroging en schadelijke invloeden van buitenaf. De juiste verhouding wordt door het lichaamseigen biologisch evenwicht geregeld. U hoeft hiervoor niets te doen. Reguliere huidverzorgingsproducten bevatten synthetische ingrediënten die van invloed zijn op uw huid en lichaam. Synthetische stoffen zijn verantwoordelijk voor de verstoring van het biologisch evenwicht, zeker als uw huid gedurende langere tijd aan deze ingrediënten wordt blootgesteld. De basis van natuurlijke en biologische huidverzorging in Wassenaar zijn biologische ingrediënten. Hiertoe behoren onder meer bloemen, kruiden, heilzame planten, plantenextracten, natuurlijke en etherische oliën. Bestanddelen die stuk voor stuk afkomstig zijn uit de natuur.

Biologische huidverzorging in Wassenaar is vrij van schadelijke stoffen

Reguliere huidverzorgingsproducten veroorzaken bij sommige gebruikers huidirritaties, allergische reacties en in zeldzame gevallen ernstige gezondheidsklachten. Biologische huidverzorging in Wassenaar is vrij van chemische en synthetische toevoegingen als onder andere parabenen, siliconenolie, synthetische kleurstoffen en glycerine. Deze toevoegingen kunnen een irriterende en uitdrogende werking hebben op de huid. Uw huid raakt uiteindelijk verstopt en kan afvalstoffen niet meer effectief afvoeren. Biologische huidverzorging in Wassenaar zoals gebruikt door salon Haagsche Schoonheid is van bekende producenten. De producten van Lakshmi, Weleda en Rosel Heim zijn geschikt voor ieder huidtype en verbeteren uw huid. U kunt biologische huidverzorgingsproducten dagelijks gebruiken. Daarnaast is uw huid gebaat bij een regelmatige gelaats- en/of lichaamsbehandeling bij een professionele schoonheidsspecialiste. Tijdens een behandeling bij salon Haagsche Schoonheid wordt uw huid grondig gereinigd en krijgt deze een boost. Als u bovendien kiest voor een combinatie van een gelaats- of lichaamsbehandeling met een verkwikkende massage voelt u zich na afloop als herboren. Uiteraard wordt bij de behandelingen in de salon gebruik gemaakt van biologische huidverzorgingsproducten.

Tijd voor ontspanning en een stralende huid

De biologische huidverzorgingsproducten herstellen de beschermende functie die uw huid heeft. Uw huid ziet er jonger en soepeler uit. De biologische cosmeticaproducenten hebben productlijnen ontwikkeld voor elk huidtype. Daarnaast zijn er speciale producten die uw huid beschermen tegen de zon en producten die de tere kinderhuid beschermen tegen de invloeden van alledag. Laat u voorlichten over de bijzondere biologische producten van Weleda, Rosel Heim en Lakshmi bij salon Haagsche Schoonheid. Naast het verkrijgen van informatie kunt u telefonisch contact opnemen voor het maken van een afspraak. De schoonheidsspecialiste vertelt u graag welke gelaats- en/of lichaamsbehandeling bij u past. Sluit uw moment van ontspanning af met een verkwikkende massage en ga vol nieuwe energie naar huis. U bent van harte welkom in Den Haag bij salon Haagsche Schoonheid.