Biologische huidverzorging Rijswijk

Natuur en welzijn passen bij de bewuste manier van leven waarvoor steeds meer mensen kiezen. Van biologische voedingsmiddelen en milieuvriendelijke transportmiddelen tot het gebruik van biologische huidverzorging in Rijswijk. Milieuvriendelijke producten zitten in de lift. Biologische huidverzorging bestaat uit 100% natuurlijke producten. Producten zonder synthetische en chemische toevoegingen. Dierproefvrije producten die op natuurvriendelijke wijze geproduceerd worden. Biologische huidverzorging in Rijswijk is huidvriendelijk en geschikt voor ieder huidtype.

100% Biologische huidverzorging in Rijswijk

Wist u dat uw huid maar liefst 16% van uw totale lichaamsgewicht beslaat? Uw huid heeft een zelfherstellend vermogen en een beschermende functie. Door uw huid goed te verzorgen blijft deze soepel. Synthetische cosmeticaproducten bevatten diverse chemische bestanddelen die niet goed zijn voor uw huid. Bij langdurig gebruik kan de huid uitdrogen en verouderen. Het gebruik van biologische huidverzorging in Rijswijk is niet alleen positief voor uw huid en gezondheid. Het is tevens beter voor het milieu. Salon Haagsche Schoonheid, in Den Haag, heeft een waaier aan verzorgende gelaats- en lichaamsbehandelingen waarbij gebruik wordt gemaakt van biologische huidverzorging in Rijswijk. De voordelen van biologische huidverzorgingsproducten maken het overstappen van reguliere huidverzorging het overwegen waard.

  • Minder huidirritaties en minder allergische reacties. Biologische huidverzorging in Rijswijk bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten. De verschillende productlijnen richten zich op de verschillende huidtypes. In tegenstelling tot chemische ingrediënten is de kans op huidirritaties en allergieën dan ook veel lager.
  • Uw huid blijft ademen. Door het ontbreken van synthetische toevoeging op basis van minerale oliën wordt uw huid niet afgesloten. Reguliere cosmetica legt als het ware een laagje over de huid waardoor uw poriën verstoppen. Zeker als u snel last heeft van acné of pukkeltjes is biologische huidverzorging aan te bevelen.
  • Belangrijke bijdrage aan het milieu. Biologische producten worden op verantwoorde wijze geproduceerd. De biologische huidverzorging in Rijswijk is bovendien niet op dieren getest.

Unieke samenstelling biologische huidverzorging in Rijswijk

De natuur biedt de beste ingrediënten om uw huid te verzorgen en in topconditie te brengen. Natuurlijke ingrediënten bestaan onder meer uit bloemen, planten en kruiden. Biologische huidverzorging in Rijswijk bestaat uit ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong. De meeste producten bevatten een hoofdbestanddeel dat in werking wordt versterkt door andere ingrediënten zoals plantaardige oliën, plantenextracten en etherische oliën. Alle bestanddelen samen bepalen de werking van het product en geven het een unieke geur en textuur. Door het gebruik van natuurlijke ingrediënten en natuurlijke manieren van conserveren kunnen de producten anders van kleur en geur zijn. Dat maakt de werking van biologische huidverzorging in Rijswijk echter niet minder effectief. De producten hebben een verzorgende werking en zichtbare resultaten. In Den Haag kunt u bij salon Haagsche Schoonheid kennismaken met de producten van onder meer Weleda en Rosel Heim.

Gelaats- en lichaamsbehandeling met biologische huidverzorgingsproducten

Een bezoekje aan salon Haagsche Schoonheid is meer dan een behandeling bij de schoonheidsspecialiste. Het is een welverdiend moment van rust. Een moment waarbij u aan niets anders hoeft te denken dan uw eigen welzijn. U komt volledig tot uzelf gedurende een van de gelaats- of lichaamsbehandelingen. Ook voor een verkwikkende massage kunt u een afspraak maken. Salon Haagsche Schoonheid werkt met biologische huidverzorgingsproducten die uw huid een oppepper geven. De producten die gebruikt worden, worden op uw huidtype afgestemd. Dit wordt gedaan door middel van een huidanalyse die voorafgaat aan de behandeling. De salon in Den Haag is vanuit Rijswijk goed te bereiken. Meer weten of wilt u kennismaken met de producten van Rosel Heim of Weleda? Zowel telefonisch als via e-mail kunt u contact opnemen. Het is tevens mogelijk om iemand anders te verrassen met een cadeaubon van salon Haagsche Schoonheid. Meer informatie hierover is verkrijgbaar in de salon.