Biologische huidverzorging Monster

Steeds vaker kiezen we voor biologische huidverzorgingsproducten. De natuurlijke ingrediënten die in deze cosmeticaproducten verwerkt zijn bestaan uit huidvriendelijke extracten van bloemen, planten en kruiden. Biologische huidverzorging in Monster is beter voor het milieu en zorgt voor een soepele, stralende huid.

Verantwoorde biologische huidverzorging in Monster

Uw huid beschermt u tegen in- en externe invloeden. Invloeden die uw huid kunnen beschadigen en die op lange termijn zelfs tot gezondheidsproblemen kunnen leiden. Naast weersomstandigheden en industriële dampen hebben de ingrediënten van reguliere cosmeticaproducten hun impact op uw huid. Reguliere huidverzorging bevat synthetische bestanddelen als siliconen, parabenen, kunstmatige geur- en kleurstoffen en minerale oliën. Deze ingrediënten verstoppen op den duur uw poriën, waardoor de huid haar beschermende functie niet meer of onvoldoende kan uitvoeren. Overweegt u over te stappen op biologische huidverzorging in Monster? Laat u dan adviseren door de schoonheidsspecialiste van salon Haagsche Schoonheid in Den Haag. U krijgt informatie over het gebruik van huidvriendelijke biologische huidverzorgingsproducten en de voordelen daarvan. De salon werkt met natuurlijke en biologische huidverzorging in Monster van Weleda, Rosel Heim en Lakshmi.

Dierproefvrije biologische huidverzorging in Monster

Biologische huidverzorging in Monster mag alleen biologisch genoemd worden als de ingrediënten 100% natuurlijk en gecertificeerd zijn. Dit betekent dat er tijdens de teelt geen chemische bestrijdingsmiddelen worden gebruikt. Zowel de ingrediënten als de uiteindelijke biologische huidverzorgingsproducten worden niet op dieren getest. Biologische huidverzorging in Monster is een bewuste en duurzame keuze waar u uw huid een plezier mee doet. Biologische cosmeticaproducten zijn geschikt voor ieder huidtype. Zelfs de droge en gevoelige huid hebben nauwelijks last van huidirritaties en/of allergische reacties. De natuurlijke ingrediënten worden beter door de huid opgenomen. Uw poriën verstoppen niet en de huid kan blijven ademen. Biologische huidverzorging in Monster is huidvriendelijk en in uiteenlopende productlijnen beschikbaar. Bij salon Haagsche Schoonheid worden zowel gelaatsbehandelingen, lichaamsbehandelingen als massage aangeboden waarbij gebruik wordt gemaakt van biologische huidverzorgingsproducten.

Bewust omgaan met huidverzorging

De klimaatopwarming en duurzaam bezig zijn met het milieu. Het zijn thema’s die u tegenwoordig overal hoort, ziet en tegenkomt. Het voordeel van biologische huidverzorging in Monster is dat u al dan niet bewust bijdraagt aan een beter milieu. Biologische ingrediënten worden op verantwoorde wijze geteeld en ook het productieproces vindt op duurzame wijze plaats. Producenten kiezen bewust voor recycleerbare en milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen. Biologische huidverzorgingsproducten zijn huidvriendelijk en milieu bewust. U hoeft niet eens ‘fan’ te zijn van gesprekken over het veranderende klimaat en de invloed die we daarop hebben. Overstappen op het gebruik van biologische huidverzorging in Monster doet u hoofdzakelijk voor uw eigen lichaam en gezondheid.

Verwennen en ontspannen met biologische huidverzorgingsproducten

Kennismaken met de biologische huidverzorgingsproducten van Rosel Heim, Lakshmi en Weleda kan bij salon Haagsche Schoonheid in Den Haag. Kies voor een basis gelaatsbehandeling, een korte reis door de wereld van Weleda of een uitbreide lichaamsbehandeling met Ayurvedische massage. De huidverzorgingsproducten worden, na een huidanalyse, op uw huidtype en eventuele huidproblemen afgestemd. Een gelaats- en/of lichaamsbehandeling is geschikt als aanvulling op de dagelijkse verzorging. Laat uw huid diep reinigen en verzorgen waardoor de zelfherstellende functie weer optimaal haar werk kan doen. Wilt u iemand kennis laten maken met salon Haagsche Schoonheid of biologische huidverzorging in Monster? Ook dat is mogelijk. Zo kunt u een cadeaubon van verschillende waardes kopen, waarmee u iemand een schoonheidsbehandeling kunt doen. Gewoon, omdat we allemaal zo af en toe behoefte hebben aan een weldadige, rustgevende massage. U vindt de salon op 8 km van Monster in de Haagse bloemenbuurt. Een afspraak maakt u telefonisch of door een mailtje te sturen. Het is ook mogelijk om langs te komen en op deze manier een afspraak te maken.