Biologische huidverzorging Leidschendam

Uw huid beschermt uw lichaam en zorgt voor het efficiënt afvoeren van afvalstoffen. Uw huid verdient optimale aandacht en verzorging. Biologische huidverzorging in Leidschendam ondersteund de beschermende huidfunctie en maakt uw huid soepel. Een gezonde huid is belangrijk voor een gezond lichaam. De juiste biologische huidverzorging vertraagt het huidverouderingsproces en stelt de huid in staat sneller te genezen. Een gezonde huid beschermt u bovendien tegen ziekteverwekkers en zorgt ervoor dat u er verzorgd uitziet.

Gezonder in uw vel met biologische huidverzorging in Leidschendam

Huidverzorging is van belang voor een gezonde uitstraling. We zien er graag fris, jeugdig en gezond uit. Waar u niet dagelijks bij stil staat, is de invloed die reguliere cosmeticaproducten op uw huid hebben. In Den Haag, bij salon Haagsche Schoonheid, legt de schoonheidsspecialiste u de verschillen tussen reguliere cosmetica en biologische huidverzorging in Leidschendam nader toe. Ingrediënten die veelvuldig in reguliere huidverzorging voorkomen zijn onder meer siliconen, parabenen en minerale oliën. Deze bestanddelen maken uw huid droog, dof en kunnen huidirritaties veroorzaken. Om na te gaan en vast te kunnen stellen welke biologische huidverzorging in Leidschendam bij uw huid past, is het mogelijk om bij de schoonheidssalon een huidanalyse te doen. De huidanalyse stelt de schoonheidsspecialiste in staat om een vakkundig productadvies te geven voor een optimale huidverzorging. Biologische huidverzorging in Leidschendam bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten die gecertificeerd zijn. De teelt vindt plaats zonder dat er chemische bestrijdingsmiddelen en/of pesticiden gebruikt worden. De ingrediënten bestaan uit extracten van bloemen, planten, bomen en kruiden. Hier kunnen etherische oliën aan toegevoegd worden. Natuurlijke bestanddelen worden beter door de huid opgenomen waardoor uw huid er beter en gezond uitziet.

Waarom kiezen voor biologische huidverzorging in Leidschendam?

Natuurlijke en biologische huidverzorgingsproducten zijn niet nieuw. Wat wel nieuw is dat steeds meer mensen bewust kiezen voor biologische huidverzorging in Leidschendam. De redenen om over te stappen van reguliere cosmetica naar de biologische producten zijn persoonlijk. Biologische huidverzorging in Leidschendam heeft bepaalde, interessante voordelen die de moeite waard zijn:

  • Minder huidirritaties en allergische reacties. Zeker als u een gevoelige huid heeft, of bekend bent met allergieën is biologische huidverzorging een goede keuze. De natuurlijke ingrediënten zijn huidvriendelijk en worden beter door uw huid opgenomen dan synthetische bestanddelen.
  • Huidvriendelijk. Biologische huidverzorgingsproducten laten uw huid ademen en verstoppen deze niet. Hierdoor ontstaan minder acné en zwarte puntjes. Uw huid ziet er beter uit.
  • Dierproefvrij.
  • Milieuvriendelijk. De natuurlijke ingrediënten zijn biologisch afbreekbaar, waardoor het milieu hier geen schade van ondervindt. Het productieproces vindt op duurzame wijze plaats en er wordt bewust gekozen voor recycleerbare verpakkingen.

Probeer biologische huidverzorgingsproducten in Leidschendam nu zelf

Salon Haagsche Schoonheid heeft bewust gekozen voor het gebruik van natuurlijke en biologische huidverzorgingsproducten. De producten van Rosel Heim, Weleda, Lakshmi en SpaRitual worden toegepast bij de diverse gelaatsbehandelingen, lichaamsbehandelingen en massages. Als u overweegt om over te stappen op biologische huidverzorging laat u dan vakkundig adviseren. De salon is gevestigd in Den Haag en heeft een uitgebreid aanbod schoonheidsbehandelingen. De behandelingen passen bij de dagelijkse huidverzorging. Een gelaats- en/of lichaamsbehandeling biedt rust, ontspanning en is verwennerij voor lichaam en geest. Het gebruik van biologische huidverzorging is geschikt voor mannen en vrouwen. Speciale zonbeschermende producten en producten voor de kinderhuid zijn eveneens beschikbaar. Wilt u meer weten over de producten van Rosel Heim of Weleda? Bent u toe aan een weldadige lichaamsbehandeling, een heerlijke Ayurvedische lichaamsmassage of een diep reinigende gezichtsbehandeling?  Wilt u iemand een gelaats- of lichaamsbehandeling cadeau doen? Een afspraak maakt u telefonisch of door een mail te sturen. De schoonheidsspecialiste van Haagsche Schoonheid heet u van harte welkom.