Ayurvedische massage Wateringen

De Ayurvedische gezondheidsleer komt oorspronkelijk uit India en bestaat al duizenden jaren. Ayurveda heeft preventieve en curatieve effecten op lichaam en geest. De Ayurvedische massage in Wateringen onderscheidt zich van andere massages doordat er heerlijk warme kruidenolie wordt gebruikt. Een echte verwenbehandeling waarbij totale ontspanning en balans tussen lichaam en geest ontstaat.

Energetische Ayurvedische massage in Wateringen

Voor een zachte, energetische Ayurvedische massage in Wateringen kunt u terecht bij salon Haagsche Schoonheid. De salon ligt op 8 km van Wateringen in de Haagse bloemenbuurt. Een Ayurvedische massage in Wateringen is een volledige lichaamsmassage, waarbij u letterlijk van ‘kop tot teen’ wordt behandeld. Het is een energetische, zachte massage die met warme kruidenolie wordt uitgevoerd. De kruidenolie wordt afgestemd op uw body-mind type en eventuele bestaande (lichamelijke)klachten. Voor aanvang van de massage vindt een kort intakegesprek plaats. Aan de hand hiervan wordt de samenstelling van de kruidenolie bepaald. Het bijzondere van een Ayurvedische massage in Wateringen is dat het een massagevorm is die voor iedereen geschikt is. Zowel ouderen, jongeren, dames, heren als zieke en gezonde personen hebben baat bij een Ayurvedische lichaamsmassage. Toch kan het voorkomen dat een massage wordt afgeraden. Dit is bijvoorbeeld het geval gedurende de eerste drie maanden van de zwangerschap en bij hoge koorts. Een Ayurvedische massage in Wateringen heeft een aantal interessante voordelen:

  • Stress, vermoeidheid verminderen.
  • Een behandeling verbetert de nachtrust, waardoor slapeloosheid afneemt.
  • U voelt zich beter en minder vermoeid.
  • Een Ayurvedische massage versoepelt stijve spieren en stramme gewrichten.
  • Uw bloedsomloop en lymfesysteem worden verbeterd en gestimuleerd.
  • Rug- en nekklachten, reumatische pijnen, hoofdpijn en spijsverteringsklachten worden verminderd en deels opgelost.
  • Uw huid krijgt een betere doorbloeding en ziet er beter uit.
  • Eventuele aanwezig blokkades in het lichaam worden opgeheven waardoor vitale functies verbeteren.

Welverdiende Ayurvedische massage in Wateringen

Naast een preventieve en curatieve werking is een regelmatige Ayurvedische lichaamsmassage een weldaad voor lichaam en geest. Van een korte behandeling van 60 minuten tot een uitgebreide behandeling die 135 minuten duurt. Het enige wat centraal staat tijdens de lichaamsmassage is uw welzijn. De combinatie van uiteenlopende massagetechnieken brengen lichaam en geest in balans. Hierdoor ontstaat een ultiem gevoel van ontspanning. U ligt tijdens de Ayurvedische massage in Wateringen op een zachte, comfortabele massagetafel. De schoonheidsspecialiste voert de verschillende handelingen uit, terwijl u moeite doet niet in slaap te vallen. Een Ayurvedische lichaamsmassage is een geweldige ervaring om mee te maken. Daarmee is een Ayurvedische massage in Wateringen niet alleen een mooie aanvulling op de dagelijkse persoonlijke verzorging, het is een prima moment om tot rust te komen. Voel hoe de vermoeidheid uw lichaam verlaat. Pijnklachten verminderen en na een behandeling slaapt u beter. Door het bereiken van optimaal gebalanceerde lichaamsfuncties voelt u zich beter en heeft u meer energie. Wilt u meer weten over de Ayurvedische lichaamsmassages en/of de behandelingen die bij u passen? De schoonheidsspecialiste van salon Haagsche Schoonheid vertelt u alles wat u weten over deze bijzondere massagevorm. Neem de tijd om een afspraak te reserveren en geniet van een welverdiend moment. Na afloop van de Ayurvedische lichaamsmassage kunt u rustig in de salon ‘bijkomen’ onder het genot van een kop thee met iets lekkers. Spoel de kruidenolie niet direct na thuiskomst af, deze werkt immers nog een tijdje door. Geadviseerd wordt wel om na een Ayurvedische lichaamsbehandeling voldoende water te drinken. Dit stelt uw lichaam in staat om vrij- en losgekomen afvalstoffen sneller af te voeren. Een afspraak voor uzelf of een geliefde maken? Salon Haagsche Schoonheid ligt aan het Irisplein in Den Haag en kan telefonisch of via e-mail bereikt worden. U bent van harte welkom voor een geweldige Ayurvedische massage in Wateringen.