Ayurvedische massage Wassenaar

Ayurveda, de kunst van het leven, is een Indiase gezondheidsleer waarin balans en harmonie centraal staan. Een Ayurvedische massage in Wassenaar is een ideale lichaamsbehandeling om uw lichaam in balans te brengen. De massage techniek werkt niet alleen op uw spieren. U krijgt meer energie en vastzittende gifstoffen worden verwijderd net zoals emotionele blokkades worden losgemaakt. 

Waarom een Ayurvedische massage in Wassenaar?

Salon Haagsche Schoonheid in de Haagse bloemenbuurt ligt op 15 km van Wassenaar. De schoonheidsspecialiste heeft jarenlange ervaring met de Ayurveda. Het doel van een Ayurvedische massage in Wassenaar is het in balans brengen of houden van lichaam en geest en daarnaast het creëren van welbevinden. Een Ayurvedische massage is meer dan alleen ontspannend. Uw vermoeidheid verdwijnt als sneeuw voor de zon en u voelt zich meer energieker. Bij een Ayurvedische massage in Wassenaar wordt rijkelijk gebruik gemaakt van heerlijke warme kruidenolie. Er wordt in de Ayurveda uitgegaan van drie dosha’s Vata, Pitta en Kapha. Heeft iemand een teveel aan een van de dosha’s dan raakt uw lichaam uit balans. De Ayurvedische massage wordt afgestemd op uw dosha. Als na de massage uw dosha’s weer in balans zijn voelt u zich beter. Dit maakt een Ayurvedische massage in Wassenaar een persoonlijke ervaring die voor iedereen anders is.

Het gebruik van kruidenolie in de Ayurveda

De warme kruidenolie die gebruikt wordt bij een Ayurvedische massage in Wassenaar is divers. Meer dan 50 variëteiten zijn beschikbaar, waarbij elke olie een geneeskrachtige en ontspannende werking heeft. De kruidenolie ontspant, verzorgt en is gericht op het zelfherstellend vermogen van uw lichaam en geest. Voorafgaand aan de massage vindt een kort gesprek met de schoonheidsspecialiste plaats. Zo kan uw body-mind type bepaald worden. Aan de hand hiervan wordt een kruidenolie samengesteld. Het individuele karakter van de behandeling in combinatie met de zachthandige massage heft overtollige blokkades in uw lichaam op. Daarnaast heeft de Ayurvedische massage in Wassenaar ook een positieve invloed op uw emoties. U verlaat salon Haagsche Schoonheid met een ontspannen gevoel en een opgewekt humeur. Na afloop van de intensieve Ayurvedische massage kunt u ontspannen met een kop thee en iets lekkers. Om de afvoer van afvalstoffen te bevorderen wordt geadviseerd om na de massage voldoende water te drinken. De schoonheidsspecialiste in Den Haag vertelt u alles over de werking van de kruidenolie en de positieve effecten die u van een Ayurvedische massage in Wassenaar kunt verwachten.

Voordelen Ayurvedische massage

Het ondergaan van een Ayurvedische massage is goed voor uw welzijn en bovendien houden de effecten langere tijd aan. De voordelen van een massage waarbij kruidenolie wordt gebruikt zijn:

  • Een verjongende werking op lichaam en geest
  • Uw weefsels worden versterkt
  • Uw huid krijgt een gezonde kleur
  • Uw immuunsysteem wordt verbeterd
  • Uw vermoeidheid neemt af en u krijgt meer energie

Vrijwel iedereen kan een Ayurvedische massage bij salon Haagsche Schoonheid ondergaan. De behandeling wordt ervaren als een rustpunt in de drukke hectiek van het dagelijkse leven. Bij de salon zijn meerdere behandelmogelijkheden beschikbaar. U kunt kiezen voor een alleenstaande massage, maar het is ook mogelijk om meerdere behandelingen met elkaar te combineren. Een ware weldaad voor lichaam en geest. De gebruikte producten worden op uw huidtype afgestemd en zijn allemaal 100% natuurlijk en/of biologisch. Kies voor een Ayurvedische lichaamsmassage of een uitgebreide lichaamsmassage in combinatie met een ontspannende gelaatsbehandeling. De mogelijkheden hebben ontspanning en harmonie tot doel. Meer weten of gelijk een afspraak in plannen? Salon Haagsche Schoonheid is telefonisch bereikbaar. U kunt ook een e-mail sturen, waarbij u zo spoedig mogelijk een antwoord kunt verwachten. Laat de spanning even van u afglijden en ervaar een totaal ontspannen gevoel tijdens een verkwikkende Ayurvedische massage.