Ayurvedische massage Voorburg

Ayurveda is een eeuwenoude gezondheidsleer afkomstig uit India. De nadruk van Ayurveda ligt op het voorkomen van ziektes, preventie, en gezondheid. Het in balans brengen van lichaam en geest wordt gedaan met een Ayurvedische massage in Voorburg. Deze massagevorm is geschikt voor jong en oud. Naast ontspanning brengt een Ayurvedische massage in Voorburg rust, reiniging en worden blokkades in het lichaam verwijdert.

Een Ayurvedische massage in Voorburg voor iedereen

De Ayurvedische massage in Voorburg werd oorspronkelijk toegepast om lichaam en geest in balans te houden. Het was onderdeel van de dagelijkse lichaamsverzorging. De massage wordt bij salon Haagsche Schoonheid in Den Haag in meerdere behandelmogelijkheden aangeboden. Het is een zachte, energetische massagevorm waarbij meerdere massagetechnieken door de schoonheidsspecialiste worden toegepast. Tijdens de Ayurvedische massage in Voorburg wordt gebruik gemaakt van warme kruidenolie. De ingrediënten van deze olie worden op uw huidtype en eventuele lichaamsklachten afgestemd. Voorafgaand aan de Ayurvedische massage vindt een kort gesprek met de schoonheidsspecialiste plaats. Een Ayurvedische massage in Voorburg reinigt niet alleen uw huid. Uw lichaam wordt in staat gesteld zich te ontspannen, waardoor een betere balans ontstaat. De schoonheidsspecialiste bewerkt tijdens de lichaamsmassage de zogenaamde Marmapunten. Door dit te doen worden blokkades in het lichaam gevonden en effectief verwijderd. De verschillende functies worden hersteld waardoor u zich beter voelt, meer energie heeft en beter in uw vel zit.

Voordelen Ayurvedische massage in Voorburg

Het grootste verschil tussen een reguliere massage en de Ayurvedische massage in Voorburg is het gebruik van de heerlijke warme kruidenolie. De Ayurvedische massage is een volledige lichaamsmassage waarbij u van ‘kop tot teen’ wordt behandeld. De massage richt zich op het zelfherstellend vermogen van lichaam en geest. Positieve effecten en voordelen van de behandeling zijn onder andere:

  • Verminderen van stijve spieren, stijve en gewrichten. Pijnklachten nemen af.
  • Zowel de bloedsomloop als uw lymfesysteem worden op actieve wijze geactiveerd en gestimuleerd.
  • Uw lichaam en geest komen tot rust. Vermoeidheid, depressieve gevoelens en slapeloosheid verminderen.
  • Spierspanning wordt verlicht.
  • U krijgt meer energie
  • Uw huid ziet er gezond, fris en soepel uit.

Waarom kiest u voor een Ayurvedische massage in Voorburg?

Geadviseerd wordt om regelmatig een Ayurvedische lichaamsmassage te ondergaan. Waarom? Zeker in het hedendaagse drukke leven, staat u soms te weinig stil bij uzelf en bij uw eigen welzijn. Haasten en moeten zijn twee woorden die iedereen dagelijks genoeg tegenkomt. Rust en ontspanning helaas iets minder. Toch zijn het juist rust en ontspanning die zowel uw lichaam als geest nodig hebben om in conditie te blijven. Een Ayurvedische massage in Voorburg is een uitstekende gelegenheid om te ontspannen en even helemaal niets te doen. De schoonheidsspecialiste van salon Haagsche Schoonheid adviseert u graag welke vorm van Ayurvedische massage het beste bij uw body-mind type past. Laat uzelf even wegvoeren van de beslommeringen van alledag en geef u over aan een geweldige ervaring. Eens u zelf een Ayurvedische lichaamsbehandeling heeft meegemaakt weet u wat ontspanning is. De behandeling varieert in tijd van 60 tot ongeveer 135 minuten voor een uitgebreide lichaamsbehandeling. Sluit uw ogen en voel hoe de warme kruidenolie haar werk doet. U bent zeker niet de eerste die tijdens de behandeling in slaap valt. Na afloop van de Ayurvedische massage ervaart u een bijzonder gevoel van rust in combinatie met ontspanning. U heeft tijd om bij te komen en een kopje thee te drinken. Om de kruidenolie nog wat door te laten werken wordt geadviseerd om deze niet direct na thuiskomst af te spoelen. Meer weten of een afspraak maken voor een Ayurvedische massage bij salon Haagsche Schoonheid? De salon is zowel telefonisch als via e-mail bereikbaar. U bent van harte welkom.