Ayurvedische massage Rijswijk

Ayurveda, de kennis van het leven, is het oudste gezondheidssysteem dat de wereld kent. De basis voor de Ayurveda werd ruim 5.000 jaar geleden in India gelegd. Een Ayurvedische massage in Rijswijk onderscheidt zich van standaard massages door het rijkelijke gebruik van warme kruidenolie. De kruidenolie heeft een kalmerend effect. Voor een ontspannende Ayurvedische massage in Rijswijk gaat u naar salon Haagsche Schoonheid in Den Haag.

Zelfgenezend vermogen lichaam en geest

De Ayurvedische massage in Rijswijk begint met een korte intake. Tijdens dit gesprek stelt de schoonheidsspecialiste van salon Haagsche Schoonheid vast welke massage het beste aansluit bij uw body-mind type en de eventuele klachten die u heeft. De Ayurvedische massage is van oorsprong een belangrijk onderdeel van de preventieve heelkunde. De warme kruidenolie die wordt gebruikt heeft naast een smerende ook een helende werking. Bij een Ayurvedische massage in Rijswijk worden ook uw gezicht en hoofd gemasseerd. Welke kruidenolie wordt gebruikt hangt af van de specifieke klachten die behandeld worden. De meeste kruidenoliën bevatten een basisolie zoals kokosolie of sesamolie waarin kruiden verwerkt zijn. De Ayurvedische massage kan tevens toegepast worden bij reumatische klachten en verschillende vormen en oorzaken van hoofdpijn. Het zelfgenezend vermogen van uw lichaam en geest worden gestimuleerd tijdens een Ayurvedische massage in Rijswijk. Bijkomende voordelen zijn onder meer:

  • Het verbeteren van uw weerstand.
  • Het activeren van de bloedsomloop en uw lymfesysteem.
  • Verminderen en bestrijden van klachten zoals rugpijn, reumatische pijnen, stress, vermoeidheid en spijsverteringsklachten.

Ontspannende Ayurvedische massage in Rijswijk

Salon Haagsche Schoonheid biedt twee verschillende zachte energetische massages aan. Gedurende de Ayurvedische massage in Rijswijk kunt u optimaal ontspannen. Kies voor een 75 minuten durende Ayurvedische lichaamsmassage of een 135 minuten durende East Meets West Ayurvedische lichaamsmassage gecombineerd met een basisgezichtsbehandeling. Beide behandelingen zijn gericht op ontspanning van lichaam en geest. Het is een ideaal moment om even weg te zijn van uw dagelijkse werkzaamheden en activiteiten. Stress, vermoeidheid en slapeloosheid worden met een Ayurvedische massage op effectieve wijze bestreden. Door de zachtheid waarmee de massage wordt toegepast wordt uw lichaam weer in balans gebracht. Na de Ayurvedische massage in Rijswijk kunt u ontspannen bijkomen van de behandeling terwijl u geniet van een heerlijke kop thee met iets lekkers.

Redenen om voor een Ayurvedische massage in Rijswijk te kiezen

Ayurvedische massages onderscheiden zich van andere massages op meerdere manieren. De schoonheidsspecialiste van salon Haagsche Schoonheid in Den Haag licht de volgende verschillen graag nader toe:

  • Een Ayurvedische massage wordt op uw dosha afgestemd.
  • De massage is zowel een geestelijke als emotionele ervaring die rust brengt.
  • De kruidenolie en ingrediënten worden afgestemd op uw dosha.
  • De lichaamsmassage behandelt uw volledige lijf van uw kruin tot het puntje van uw teen.
  • Door de ritmische bewegingen wordt uw bloedsomloop gestimuleerd.

Een behandeling stelt uw lichaam in staat op meer effectieve wijze afvalstoffen af te voeren. Waarom kiest u voor een Ayurvedische massage bij salon Haagsche Schoonheid? De salon ligt vlakbij Rijswijk en is goed bereikbaar. U wordt behandeld in een serene omgeving waarbij de nadruk op uw welzijn en gezondheid ligt. Er is een bewuste keuze gemaakt voor het gebruik van natuurlijke en biologische huidverzorgingsproducten. Een Ayurvedische massage is geschikt voor een brede groep mannen en vrouwen en heeft een ontspannende en preventieve functie. Juist omdat de producten worden afgestemd op uw situatie en eventuele klachten heeft een massage een gunstige werking op uw lichaamsfuncties. Bent u benieuwd welke Ayurvedische massage verlichting brengt bij stress en/of pijnklachten? Maak dan een afspraak bij salon Haagsche Schoonheid. Gewoon omdat iedereen zo af en toe een ‘ik-moment’ nodig heeft om te ontspannen en nieuwe energie op te doen.