Ayurvedische massage Naaldwijk

De van oorsprong Indiase gezondheidsleer, Ayurveda, heeft de laatste jaren veel aan bekendheid en populariteit gewonnen. Steeds meer mensen kiezen voor een optimale balans van lichaam en geest. Bent u benieuwd wat Ayurveda voor u kan betekenen? Een Ayurvedische massage in Naaldwijk is een geschikt introductie. De massage wordt uitgevoerd met een unieke warme kruidenolie en laat u op bijzondere wijze tot rust komen en ontspannen.

Waarom kiest u voor Ayurvedische massage in Naaldwijk

De Ayurvedische massage maakt deel uit van de zogenaamde preventieve geneeskunde. Een behandeling is preventief bedoelt en niet therapeutisch. Het komt geregeld voor dat een Ayurvedische massage in Naaldwijk toch een therapeutisch effect heeft en dat bestaande (pijn)klachten verminderen. Vlakbij Naaldwijk, Den Haag, kunt u bij salon Haagsche Schoonheid kennismaken met de Ayurvedische massage. Van massages is het bekend dat ze een heilzame werking op het lichaam hebben. Uw bloedsomloop wordt op effectieve wijze gestimuleerd en afvalstoffen kunnen beter worden afgevoerd. Een massage heeft tevens een positieve invloed op de doorstroming van energie wat zorgt voor een afname van spierspanning. Een Ayurvedische massage in Naaldwijk heeft als bijkomende positieve effecten dat een massage wonderen doet als u last heeft van vermoeidheidsklachten en/of slaapproblemen. Het is een zachte massage waarbij de Marma’s (drukpunten) worden behandeld. De kruidenolie die wordt gebruikt wordt door de schoonheidsspecialiste afgestemd op uw body-mind type en de eventuele bestaande klachten. Een Ayurvedische massage in Naaldwijk heeft onder andere de volgende voordelen:

  • Vermoeidheid wordt op een effectieve manier bestreden.
  • Veroudering van lichaam en geest wordt tegengegaan.
  • Uw lichaam en geest worden versterkt en met elkaar in balans gebracht.
  • Zowel uw bloedsomloop als stofwisseling verbeteren.
  • Vermoeidheidsklachten verminderen en uw slaap wordt bevorderd.
  • Uw huid ziet er na een behandeling steviger en beter uit.

Korte of uitgebreide Ayurvedische massage in Naaldwijk

Bij Haagsche Schoonheid worden diverse Ayurvedische massages aangeboden. Een Ayurvedische massage is een volledige lichaamsmassage waarbij u op een zachte massagetafel ligt. Uw lichaam wordt van ‘kop tot teen’ behandeld. De schoonheidsspecialiste maakt gebruik van heerlijk geurende warme kruidenolie die een bijzonder ontspannend effect heeft. Het spreekt voor zich dat de massage wordt afgestemd op uw situatie. U zult merken dat u tijdens de behandeling moeite moet doen om niet in slaap te vallen. Valt u toch in slaap? U bent niet de enige die dit overkomt. De Ayurvedische massage in Naaldwijk is immers gericht op het opheffen van vermoeidheid en slaapproblemen. Het enige wat u moet doen is genieten van het moment en uzelf overgeven aan de slaap. Na de behandeling voelt u zich energieker en totaal ontspannen. Naast een algemene Ayurvedische massage van 75 minuten kunt u ook kiezen voor een uitgebreide behandeling van 135 minuten, waarbij een lichaamsbehandeling wordt gecombineerd met een basisgezichtsbehandeling. Na elke Ayurvedische massage bij salon Haagsche Schoonheid kunt u bijkomen met een kopje thee en iets lekkers.

Gaat u ook voor volledige ontspanning?

Een Ayurvedische massage is naast ontspannend ook pure verwennerij. Het is een behandeling waar iedereen baat bij heeft en die geschikt is voor zowel dames als heren. Wie wil er nu niet af en toe even helemaal tot rust komen? Het is helemaal niet erg om tijd aan uzelf te besteden. De dagelijkse beslommeringen eisen zowel lichamelijk als geestelijk vroeg of laat hun tol. Door regelmatig een Ayurvedische massage te ondergaan wordt uw lichaam in balans gebracht. Daarnaast is het fijn om even alleen te kunnen genieten van de ontspannende massage. Wilt u een afspraak maken voor een korte of uitgebreide Ayurvedische massage bij salon Haagsche Schoonheid? Dat kan zowel telefonisch of door een e-mail te sturen. U wordt verwacht en bent bovendien van harte welkom.