Ayurvedische massage Monster

De Ayurvedische massage in Monster is geschikt voor iedereen. De techniek is afkomstig uit India, waar de Ayurvedische geneeskunde haar oorsprong vindt. Waar een reguliere massage voornamelijk bedoeld is om spieren los te maken brengt een Ayurvedische massage uw lichaam en geest in balans. Een Ayurvedische massage wordt bij salon Haagsche Schoonheid afgestemd op dat wat uw lichaam en geest nodig hebben.

Verzorgende Ayurvedische massage in Monster

Dat massages zorgen voor ontspanning is bekend. Een Ayurvedische massage in Monster doet meer voor u lichaam dan ontspanning brengen. Een Ayurvedische massage is een unieke ervaring, waarbij u een diepe mate van ontspanning ervaart. Tegelijkertijd doet u nieuwe energie op en zit u beter in uw vel. In Den Haag kunt u bij salon Haagsche Schoonheid terecht voor korte en langere Ayurvedische lichaamsmassages. De massage wordt afgestemd op uw body-mind type en eventuele (lichamelijke) klachten. De schoonheidsspecialiste hanteert zachte, energetische massagetechnieken in combinatie met heerlijke warme kruidenolie tijdens de massage. Tijdens een Ayurvedische massage in Monster worden onder meer uw bloedsomloop en lymfesysteem op bijzondere wijze gestimuleerd. Aanwezige blokkades worden opgeheven en afvalstoffen kunnen weer op effectieve wijze worden afgevoerd. Lichaam en geest worden op aangename wijze met elkaar in balans gebracht. Het gebruik van de warme kruidenolie heeft daarnaast een positief effect op onder meer pijnklachten die veroorzaakt worden door lichamelijke aandoeningen zoals reuma en migraine. De effecten van een Ayurvedische massage in Monster zijn onder meer:

  • Het ervaren van een diepe mate van ontspanning.
  • Vermoeidheid, stress en slapeloosheid verminderen.
  • Uw bloedsomloop wordt gestimuleerd.
  • Pijnklachten en spierspanning nemen af.
  • Een Ayurvedische massage geeft nieuwe energie.
  • U ervaart een aangenaam positief gevoel.

Voor iedereen een Ayurvedische massage in Monster

De Ayurvedische massage is geschikt voor vrijwel iedereen. Op elke leeftijd kan een Ayurvedische massage uitkomst bieden. Preventief maar ook bij lichamelijke klachten geeft een massage verlichting. Zowel de massagetechniek als de samenstelling van de warme kruidenolie worden persoonlijk afgestemd. Dat maakt iedere Ayurvedische massage in Monster een unieke behandeling. De behandeling vindt plaats in de serene salon van Haagsche Schoonheid. U ligt tijdens de Ayurvedische massage op een comfortabele massagetafel. Dit is een moment voor uzelf. Laat uw gedachten afglijden van de dagelijkse zorgen en beslommeringen. De zachte massagetechnieken die worden toegepast maken dat u al snel een geweldig gevoel van ontspanning ervaart. Een Ayurvedische massage in Monster is niet alleen ontspannend. Het is een welverdiend verwenmoment dat nieuwe energie met zich meebrengt. Na afloop van de behandeling kunt u een kop thee drinken met daarbij iets lekkers. Geadviseerd wordt om de kruiden olie niet direct na thuiskomst af te spoelen. Drink zeker wat extra water, dit helpt met het versneld afvoeren van de afvalstoffen die vrijkomen door het opheffen van de blokkades in uw lichaam.

Regelmatige Ayurvedische massage in Monster

Om uw lichaam en geest in balans te houden is een regelmatige Ayurvedische massage een uitstekende behandeling. U kunt het gevoel van welzijn vasthouden door een korte of langere behandeling bij salon Haagsche Schoonheid. Een moment voor uzelf nemen in de dagelijkse drukte is helemaal geen overbodige luxe. Het stelt u in de gelegenheid om uw gedachten te verzetten en te ontspannen. Een Ayurvedische massage laat uw huid stralen, vermindert pijnklachten en verbetert de nachtrust. De salon is vanuit Monster snel bereikbaar. Wilt u meer weten over de Ayurvedische massage mogelijkheden of wilt u iemand verrassen met een Ayurvedische lichaamsbehandeling? De salon is telefonisch en per e-mail te bereiken. Maak een afspraak voor uzelf of verwen een geliefde met een cadeaubon voor een schoonheidsbehandeling. De salon werkt met verantwoorde biologische en natuurlijke huidverzorgingsproducten die afgestemd worden op uw huidtype en eventuele huidproblemen.