Ayurvedische massage Delft

Oorspronkelijk werd de Ayurvedische massage alleen toegepast bij gezonde mensen. De massage was en is onderdeel van de zogenaamde preventieve geneeskunde, die haar oorsprong in India vindt. Een Ayurvedische massage in Delft helpt bij het herstel van meerdere klachten. Door gebruik te maken van een ruime hoeveelheid heerlijke warme kruidenolie onderscheidt deze massage zich van andere behandelingen. De Ayurvedische massage in Delft is een complete lichaamsbehandeling waarbij u zich volledig kunt ontspannen. Uw lichaam en geest worden terug in balans gebracht.

Wat houdt een Ayurvedische massage in Delft in?

Het geneeskundige en gezondheidssysteem Ayurveda is afkomstig uit India. Het betekent kennis (veda) van het leven (ayus). Het principe is gebaseerd op drie dosha’s Vata, Pitta en Kapha. Salon Haagsche Schoonheid in Den Haag biedt ontspannende Ayurvedische massages aan. Een Ayurvedische massage in Delft is een optimale manier om de harmonie tussen uw lichaam en geest te herstellen. Om dit te bereiken wordt de massage uitgevoerd met warme kruidenolie. De exacte samenstelling en hoeveelheid van de olie die gebruikt wordt hangt af van uw body-mind type en uw eventuele klachten. Regelmatig een Ayurvedische massage in Delft ondergaan heeft diverse voordelen:

  • Lichamelijke klachten worden verlicht.
  • Stress en vermoeidheid verbeteren / nemen af.
  • Uw weerstand wordt verhoogd.
  • Uw bloedsomloop wordt verbeterd, wat de zuurstofopname bevordert. U zit beter in uw vel.
  • Uw lichaam wordt in staat gesteld afvalstoffen beter af te voeren.
  • Uw huid wordt soepel en straalt.
  • U kunt beter slapen.

Zachte Ayurvedische massage in Delft

De schoonheidsspecialiste past de Ayurvedische massage in Delft toe met een zachte druk. In tegenstelling tot andere massage soorten en typen is de Ayurvedische massage gericht op reiniging en ontspanning. Door de Ayurvedische massage wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam op positieve wijze gestimuleerd en herstelt. Verschillende massagetechnieken worden door de schoonheidsspecialiste gecombineerd met het stimuleren van de zogenaamde Marma punten. De Ayurvedische massage in Delft draagt bij aan een grotere lichaamsbewustwording en het verlicht uw spierspanning. Het bijzondere van de Ayurveda is dat het geschikt is voor vrijwel iedereen. Uw leeftijd, geslacht of gezondheid zijn daarbij niet van belang. Naast het feit dat de massage bijzonder ontspannend is, helpt het klachten als rugpijn, RSI, reumapijn en hoofdpijn te verminderen. Salon Haagsche Schoonheid biedt meerdere Ayurvedische lichaamsbehandelingen en massages aan. De behandelduur verschilt per behandeling. Zo kunt u kiezen voor onder meer een Ayurvedische lichaamsmassage van 60 minuten of een uitgebreide East Meets West Ayurvedische lichaamsmassage gecombineerd met een basisgezichtsbehandeling van 135 minuten. Na afloop van een Ayurvedische massage in Delft voelt u zich totaal ontspannen.

Gezondheid en de Ayurvedische massage

Niets is zo belangrijk als een goede gezondheid. Uw huid straalt vaak uit hoe uw gezondheid ervoor staat. Zeker in de hedendaagse drukke tijden waarin iedereen altijd van alles moet en de druk op mensen groot is, is het niet altijd eenvoudig om aandacht aan uzelf te besteden. Een Ayurvedische massage wordt regelmatig geadviseerd. Het bevrijdt uw lichaam en geest van vermoeidheid en (pijn)klachten. De Ayurvedische massages worden bij salon Haagsche Schoonheid gegeven in een serene omgeving. U kunt zich volledig richten op ontspannen. Laat uw dagelijkse overpeinzingen een of twee uurtjes voor wat ze zijn. Laat de schoonheidsspecialiste het werk doen, terwijl u uw best doet niet in slaap te vallen. Zo ontspannend is een Ayurvedische massage immers! Bent u ook zo aan ontspanning en een betere balans toe? Laat u voorlichten over de Ayurvedische massage mogelijkheden in Den Haag. Salon Haagsche Schoonheid is gevestigd aan het Irisplein, in de bloemenbuurt, dat vanuit Delft vlot bereikbaar is. Een afspraak met de schoonheidsspecialiste maakt u eenvoudig telefonisch of door een e-mail te sturen.